Dr. Ana Sarghie

Obstetrică - ginecologie Bobigny,
Cabinet Prive Dr. Ana Sirghie

Dr. Ana Sarghie

Obstetrică - ginecologie

Bobigny, Cabinet Prive Dr. Ana Sirghie


Țara: Franta

Județ: Île-de-France

Localitate: Bobigny

Unități medicale:

  • Cabinet Prive Dr. Ana Sirghie

Specializare: Obstetrică - ginecologie

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(3.00)
(1.00)
(1.00)
(1.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 09.08.2013
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(3)
(1)
(1)
(1)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: leucoree
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 35
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 15 minute
Sirghie Ana a tipat la mine sa raspund mai repede la intrebari ca n-avem timp s-o lalaim. Regret ca in clipa aia n-am iesit din cabinet. Unde e calmul si respectul fata de pacient?
Cand i-am zis ca vreau sa imi fac analiza HPV, mi-a zis ca nu am nevoie de asa ceva, ca nu am nicio leziune pe col. Dar eu vream sa aflu daca se negativizasera tulpinile de risc crescut pe care le aveam deja sau daca aparusera altele noi intre timp. M-a repezit ca de ce sunt asa obsedata de HPV? Am ramas fara cuvinte...
I-am spus ca nu mi-au iesit bine analizele hormonale, dar mi-a zis ca nu conteaza, sa nu le iau in seama, ca ele ies cateodata bine, cateodata nu... Mi s-a parut superficiala.
Dintr-o data a tipat la mine sa ma dezbrac mai repede, ca ce stau atata la discutii inutile? Apoi mi-a facut observatie ca nu sunt in stare sa ma asez cum trebuie pe masa de consultatie, ca zici ca n-am mai fost niciodata la ginecolog...
M-am simtit foarte jignita!Nu credeam ca e posibil ca un doctor sa se poarte asa. Inclusiv asistenta era vizibil stresata pentru ca a repezit-o si pe ea de cateva ori.
A fost prima mea consultatie la dr. Ana Sirghie si ultima.
Răspundeți
Scrisă la 07.08.2013
Concret: la inceput totul parea normal. Mi-a pus cateva intrebari legate de istoricul meu medical, m-a intrebat ce probleme am in prezent si dintr-o data m-a repezit, ca de ce raspund asa greu, ca de ce sunt atat de inceata in gandire? Ca ce, am probleme cu memoria? Mi-a zis ca daca am probleme cu capul, imi da trimitere la psihiatru! Ca ce mai stau? Sa ma dezbrac imediat si sa ma urc pe masa, ca n-avem la dispozitie decat 15 minute si ca asteapta si alte paciente.
Nu mi-a venit sa cred! Am ramas socata!! Nu o tineam de vorba, ci doar ii raspundeam la intrebari. M-am dezbracat totusi si m-am urcat pe masa. I-am zis ca am niste pete in regiunea inghinala cauzate de vitiligo si mi-a raspuns sa tac, ca stie si ea, ca doar e doctor!
Nu se poate ca un doctor sa aiba o asemenea atitudine! A fost ingrozitor! Tot timpul mi-a vorbit de sus si in niciun caz cu \"Dvs\". M-a facut sa ma simt extrem de prost!
\"Tu pari deprimata! Ce ai? De cand ai starea asta?\" (Nici prin cap nu-i trecea ca poate m-a deranat atitudinea ei). \"A, esti liber profesionist? Pai de-asta esti deprimata, ca nu ai un serviciu concret!\" (nu stiu de unde a tras concluzia ca as fi deprimata). Cand m-a intrebat daca am partener, i-am spus ca e mai complicat. \"A, vrei sa ramai gravida, dar n-ai niciun partener stabil? Adica vrei sa faci copil cu oricine de pe strada, nu?\" Nu mi-a venit sa cred ce spunea cu atata usurinta! Eu doar imi exprimasem dorinta de a planifica in viitor o sarcina, avand deja 35 de ani, dar ca vreau mai intai sa imi verific gradul de fertilitate si starea generala de sanatate. Insa nu am mai intrat in detalii, vazand ca e imposibil sa comunic cu aceasta doctorita.
\"Da-te cu fundul mai jos! Ce, n-ai mai fost de mult la ginecolog si ai uitat cum se procedeaza?\" I-am spus ca fusesem cu doar o luna in urma. Avea asa un ton dur, ca practic ramaneai fara cuvinte si nu stiai cum sa reactionezi. Pacat ca nu ma caracterizeaza tupeul, ca altfel i-o intorceam. Chiar merita!
\"Dar ce esti asa speriata? Iti dau o trimitere la psihiatru, ca vad ca ai nevoie!\" Si chiar mi-a dat trimitere! A zis ca am nevoie de medicatie, ca poate asa voi suporta mai bine realitatea. Si mi-a zis sa revin peste 2 saptamani sa ii spun ce am facut la psihiatru.
Chiar si biata asistenta avea o atitudine umila si nu comenta nimic. A repezit-o si pe ea de cateva ori.
A fost umilitor. Imi pare rau ca nu am inregistrat conversatia mea cu doctorita Sirghie. E un caz incredibil, chiar de dat la tv!
Recomand din tot sufletul sa o evitati!
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Obstetrică - ginecologie

Dr. Daniela Buzas Saint-Germain-en-Laye, Cabinet Prive Dr. Buzas Daniela