Evenimente medicale din Bucuresti

Congresul Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică și Alte Tehnici Intervenționale
Chirurgie generală Bucuresti, Willbrook Platinum Business & Convention Center, București

Tip eveniment: Congres 21 - 24.11.2019 Willbrook Platinum Business &Convention Center, București, România

23rd World Congress of Social Psychiatry
Psihiatrie Bucuresti, Crowne Plaza, București

We have invited experts from around the world to confront and exchange their practices. The impact of social determinants, cultural determinants, economic determinants in terms of public health are the main burden for patients and carers. The Congress will have a key focus on describing and increasing our knowledge of the major social impact on health & access to care. XXIII WASP Congress will take place Crowne Plaza Hotel, Bucharest, ROMANIA, 25-28 October 2019.

Congresul National de Endocrinologie, Editia 2019
Endocrinologie Bucuresti, Hotel Crowne Plaza, Bucuresti

Societatea Romana de Endocrinologie organizeaza la Bucuresti, in perioada 19-22 iunie 2019, cel de-al XXVII-lea Congres National de Endocrinologie, cin colaborare cu Asociatia Americana a Endocrinologilor Clinicieni (AACE). Eveniment creditat cu ore de Educatie Medicala Continua de Colegiul Medicilor din Romania

Heart Failure International Forum 2019
Cardiologie Bucuresti, Teatrul Elisabeta, Bucuresti

Societatea Romana de Cardiologie, in parteneriat cu Scoala Internationala de Insuficienta Cardiaca (International School of Heart Failure), Fundatia Romana a Inimii si UMF Carol Davila Bucuresti va invita sa participati la cea de-a treia editie a Forumului International de Insuficienta Cardiaca – Insuficienta Cardiaca in Situatii Clinice Specifice, care va avea loc in perioada 7-8 iunie 2019 la Teatrul Elisabeta Bucuresti. Directori stiintifici: Prof. Dr. Gerasimos Filippatos (Atena, Grecia) si Conf. Dr. Ovidiu Chioncel (Bucuresti, Romania).

URGEMED, Editia a11-a
Medicină de familie Bucuresti, Bucuresti

Curs consacrat prin actualitatea si calitatea informatiilor transmise si aflat la cea de-a unsprezecea editie, URGEMED isi propune sa promoveze noile ghiduri si protocoale de diagnostic si tratament in cabinetul medicului de familie. URGEMED este singura manifestare stiintifica al carei obiectiv consta in prezentarea celor mai recente ghiduri si protocoale, cu participarea unor reputati medici specialisti, lideri in domeniul medical, alaturi de medici formatori in medicina de familie.

Medical Innovation Summit
Medicină de familie Bucuresti, Rin Grand Hotel Șoseaua Vitan-Bârzești 7D, București

Medical Innovation Summit este un eveniment medical care isi propune să aducă în același loc, timp de trei zile, lectori de renume care vor prezenta și vor dezbate teme de interes și actualitate în practica medicală. Evenimentul cuprinde: sesiuni plenare, cursuri științifice și workshop-uri tematice incluzând cazuri clinice și prezentări științifice de actualitate, oferind astfel fiecărui participant oportunitatea de a-și completa cunoștințele, de efectua schimb de experiență și de a interacționa cu colegii din alte specialități medicale. CONFERINȚĂ CREDITATĂ EMC, EFC, OAMGMAMR

Congresul Național al Societății Române de Transplant Medular (SRTM
Neurochirurgie Bucuresti, Senatul României, București

Manifestarea va avea loc la Senatul României, Palatul Parlamentului în perioada 9 - 11 mai 2019. Congresul iși propune să creeze un climat profesionist care să faciliteze comunicarea unor lucrări de un înalt standard științific.

Conferinta Nationala a Colegiului Medicilor Bucuresti, Editia a VII
Medicină de familie Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti

Colegiul Medicilor Bucuresti organizeaza in perioada 14-16 martie 2019 a VII-a Conferinta Anuala, la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti. Evenimentul este creditat cu ore de Educatie Medicala Continua.

Conferinta Internationala Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat si Complicatiilor Sale - INTERDIAB
Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice Bucuresti, Hotel Crowne Plaza, Bucuresti

INTERDIAB promoveaza lucrarile si cercetarile originale in domeniu, care vor fi reunite in volumul de rezumate trimis spre indexare in bazele de date internationale. Manifestarea stiintifica este creditata cu ore de Educatie Medicala Continua de Colegiul Medicilor din Romania.

Salus 360 +5
Medicina Generala Bucuresti, Hotel Pullman, World Trade Center Bucuresti

Conferința aflată la cea de-a treia ediție se va desfășura sub patronajul Fundatiei pentru o Alimentatie Sanatoasa (FPAS) si cu sprijinul Colegiului Medicilor din Romania și a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România și va avea ca tema principala “Abordarile interdisciplinare in patologia hepatica.” Tematica conferinței vizează: Sindromul metabolic în patologia hepatică Fiziopatologia afecțiunilor hepatice Managementul nutrițional al pacientului hepatic Adipocitokinele si implicatiile in patologia hepatica profilul adipocitokinelor in ...