Evenimente medicale din Bucuresti

Conferinta Medicala “Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan” – BUCURESTI
Medicină internă Bucuresti, Hotel Novotel, Calea Victoriei 37B

Evenimentul va incepe la ora 10.00 si are statut de Curs de Educatie Medicala Continua si va creditat de catre Colegiul Medicilor din Romania cu puncte EMC si de catre OAMMR cu credite pentru asistentii medicali. Conferinta este structurata in 2 zile de sesiuni interactive interdisciplinare ce abordeaza subiecte de actualitate din urologie, chirurgie generala, medicina interna si cardiologie, obstetrica-ginecologie, gastroenterologie, ortopedie-traumatologie si nu numai.

URGEMED 12
Medicină de familie Bucuresti, Teatrul Elisabeta, Bucuresti

Curs consacrat prin actualitatea si calitatea informatiilor transmise si aflat la cea de-a unsprezecea editie, URGEMED isi propune sa promoveze noile ghiduri si protocoale de diagnostic si tratament in cabinetul medicului de familie. URGEMED este singura manifestare stiintifica al carei obiectiv consta in prezentarea celor mai recente ghiduri si protocoale, cu participarea unor reputati medici specialisti, lideri in domeniul medical, alaturi de medici formatori in medicina de familie.

Congresul Medical International “Bucharest Live Endoscopy, editia a II-a” – BUCURESTI
Gastroenterologie Bucuresti, Novotel City Center Bucuresti, Sala Paris

Evenimentul are statut de Curs de Educatie Medicala Continua si va fi creditat cu puncte EMC.

Conferinta Interdisciplinara "Aspecte nefro-urologice moderne", editia a 5-a - BUCURESTI
Nefrologie Bucuresti, Hotel Novotel - Calea Victoriei 37B

Evenimentul va fi organizat sub egida Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, are statut de Curs de Educatie Medicala Continua si va fi creditat cu puncte EMC. Evenimentul incepe la ora 9.00. Coordonatorii stiintifici ai manifestarii sunt: Prof. Dr. Petrisor GEAVLETE - Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Ioan”, Bucuresti Prof. Dr. Mircea PENESCU - Spitalul Clinic de Nefrologie “Carol Davila”, Bucuresti Prof. Dr. Viorel JINGA – Spitalul Clinic “Theodor Burghele”, Bucuresti Invitatul special din acest an este: Prof. Dr. Bob DJAVAN - Rudolfinerhaus Foun...

NEFRODIAB 2020
Nefrologie Bucuresti, Ramada Plaza, Bucuresti

Eveniment stiintific organizat de Societatea Romana de Nefrologie si Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice. Creditat cu ore de Educatie Medicala Continua de Colegiul Medicilor din Romania.