Evenimente medicale

URGEMED, Editia a11-a
Medicină de familie Bucuresti, Bucuresti

Curs consacrat prin actualitatea si calitatea informatiilor transmise si aflat la cea de-a unsprezecea editie, URGEMED isi propune sa promoveze noile ghiduri si protocoale de diagnostic si tratament in cabinetul medicului de familie. URGEMED este singura manifestare stiintifica al carei obiectiv consta in prezentarea celor mai recente ghiduri si protocoale, cu participarea unor reputati medici specialisti, lideri in domeniul medical, alaturi de medici formatori in medicina de familie.

Medical Innovation Summit
Medicină de familie Bucuresti, Rin Grand Hotel Șoseaua Vitan-Bârzești 7D, București

Medical Innovation Summit este un eveniment medical care isi propune să aducă în același loc, timp de trei zile, lectori de renume care vor prezenta și vor dezbate teme de interes și actualitate în practica medicală. Evenimentul cuprinde: sesiuni plenare, cursuri științifice și workshop-uri tematice incluzând cazuri clinice și prezentări științifice de actualitate, oferind astfel fiecărui participant oportunitatea de a-și completa cunoștințele, de efectua schimb de experiență și de a interacționa cu colegii din alte specialități medicale. CONFERINȚĂ CREDITATĂ EMC, EFC, OAMGMAMR

Congresul Național de Psihiatrie
Psihiatrie Sibiu, Hotel Ramada, Sibiu, România

Tip eveniment: Congres 29.05 - 01.06.2019 Hotel Ramada, Sibiu, România

Congresul Național de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială cu Participare Internațională
Otorinolaringologie (ORL) Craiova, UMF Craiova, Craiova

Manifestarea se organizează sub egida Societăţii Române de Otorinolaringologie şi Chirurgie Cervico-Facială (SORLCCF). Programul va fi amplu şi dens, variat şi provocator. Conform tradiţiei deja constituite, în preambulul congresului va avea loc și cursul pre-congres. Congresul cuprinde conferinţe plenare, simpozioane, dezbateri, sesiuni de comunicări axate în principal pe tratamentul afecţiunilor ORL.

Conferinta Nationala a Grupurilor de lucru ale SRC, Editia 2019
Cardiologie Sibiu, Hotel Ramada si Hotel Continental, Sibiu

Conferinta Nationala a Grupurilor de lucru ale Societatii Romane de Cardiologie este unul dintre cele mai ample si reputate evenimente stiintifice din Romania si are o structura de desfasurare extrem de complexa, cu sesiuni de comunicare simultane, cursuri practice, simpozioane si expozitie medicala. Evenimentul reuneste anual elita cardiologiei romanesti, alaturi de invitati de notorietate din strainatate. La aceasta editie vor participa urmatoarele Grupuri de lucru ale Societatii Romane de Cardiologie: Aritmii Cardiologie pediatrica Ecocardiografie si alte metode imagistice Hipertensi...

Congresul Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă
Anestezie și terapie intensivă Sinaia, Centrul Internațional de Conferințe Sinaia

Tip eveniment: Congres 08 - 12.05.2019 Centrul Internațional de Conferințe Sinaia

Conferința Națională NefroDiab
Nefrologie Brașov, Hotel Kronwell, Brasov

Eveniment stiintific organizat de Societatea Romana de Nefrologie si Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice. Creditat cu ore de Educatie Medicala Continua de Colegiul Medicilor din Romania.

Congresul Național al Societății Române de Transplant Medular (SRTM
Neurochirurgie Bucuresti, Senatul României, București

Manifestarea va avea loc la Senatul României, Palatul Parlamentului în perioada 9 - 11 mai 2019. Congresul iși propune să creeze un climat profesionist care să faciliteze comunicarea unor lucrări de un înalt standard științific.

Congresul National de Medicina Interna 2019
Medicină internă Călimănești, Hotel Călimănești

Congresul National de Medicina Interna 2019 11-14 aprilie 2019

Al 7-lea Congres al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie
Obstetrică - ginecologie Târgu Mureș, Hotel Imperial Inn, Târgu Mureș

Societatea Română de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie (SRUOG), organizează în Târgu Mureș, la Hotel Imperial Inn, a 7a ediție a Congresului SRUOG.