NOU: Consultații ONLINE

Boli și afecțiuni din specializarea Obstetrică - ginecologie

Amniocenteza
Specializarea: Obstetrică - ginecologie

Anexita
Specializarea: Obstetrică - ginecologie, tratată de 12 doctori

Anexita este o inflamatie care poate cuprinde atat uterul cat si trompele si ovarele. Inflamatia este cauzata de infestarea cu gonococi, stafilococi, streptococi, care pot actiona atat singuri sau asociati. Semne si simptome: - dureri abdominale in partea inferioara - secretii vaginale abundente de culoare alba - dureri ale zonei lombare. - senzatii de usturime sau arsuri la mictiune - febra - stari de voma - dereglari menstruale.

Anexita cronica
Specializarea: Obstetrică - ginecologie

Atrezie Vaginala
Specializarea: Obstetrică - ginecologie, tratată de un doctor

Atrezia vaginala se refera la un defect congenital al sistemului genital feminin, remarcat prin absenta totala a vaginului sau prezenta unui vagin malformat. Atrezia vaginala este asociata cu sindromul Rokitansky-Mayer in care uterul este absent alaturi de un vagin deformat sau absent, in ciuda prezentei celorlalte organe de reproducere cum ar fi ovarele. Simptome - lipsa menstruatiei - dureri abdominale - dureri in timpul actului sexual - dezvoltarea unei mase abdominopelvine

Avort
Specializarea: Obstetrică - ginecologie

Avort la cerere
Specializarea: Obstetrică - ginecologie, tratată de 7 doctori

Avort provocat
Specializarea: Obstetrică - ginecologie

Avortul provocat reprezinta intreruperea voita a sarcinii in mod medicamentos sau chirurgical. Cel mai utilizat mod de a intrerupe o sarcina este avortul chirurgical. Cauzele pentru care un numar mare de femei aleg avortul provocat sunt : contraceptie nereusita, imposibilitatea de a intretine un copil, sarcina in urma unui viol sau incest, intreruperea unei sarcini nedorite.

Avort spontan
Specializarea: Obstetrică - ginecologie, tratată de 7 doctori

Bacterii coci
Specializarea: Obstetrică - ginecologie

Bartholinita-Chistul glandelor Bartholin
Specializarea: Obstetrică - ginecologie, tratată de 8 doctori

Glandele Bartholin sunt doua organe de marimea unui bob de mazare, localizate sub pielea zonei genitale, de fiecare parte a labiilor, care inconjoara vaginul si uretra.Chistul glandelor Bartholin este realizat prin blocajul ductelor si prin acumularea fluidului in ambele glande. Semne si simptome: - un nodul nedureros in aria vulvara - roseata sau inflamatie in zona vulvara - disconfort la mers, sezut sau la raporturile sexuale.