Dr. Adrian Patrulescu

Ortopedie și traumatologie Râmnicu Vâlcea,
Spitalul Județean de Urgență Vâlcea

Dr. Adrian Patrulescu

Ortopedie și traumatologie

Râmnicu Vâlcea, Spitalul Județean de Urgență Vâlcea


Țara: Romania

Județ: Vâlcea

Localitate: Râmnicu Vâlcea

Unități medicale:

Specializare: Ortopedie și traumatologie

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1.00)
(1.00)
(1.00)
(1.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 24.02.2015
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1)
(1)
(1)
(1)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: O boala imaginara pentru domnul doctor
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 35
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: Nu am asteptat
Am avut nesansa sa ajung pe mana acestui doctor, a pus un diagnostic fara sa–si dea nici macar putin silinta, desi avea la indemana mai multe investigatii pe care le facusem anterior.Consultatia propriu zisa a durat maxim 5 minute, timp in care a pipait sumar piciorul, eu avand problem cu genunciul, fara a consulta si investigatia RMN in care scria clar (ruptura de ligament incrucisat anterior ,,LIA’’).Diagnosticul a fost
ruptura de menisc, cu recomandarea, de a ma opera .Am fost de acord , gandindu-ma ca nu are rost sa mai astept. Am efectuat operatia ,nu intru in detalii asupra conditiilor din spital le cunoaste toata lumea (mizerie ,gandaci , personal medical dezinteresat si neserviabil, lipsa lenjerie pat , lipsa dotari minime ..etc,etc). Dupa operatie nu am mai avut nici un contact cu medicul cu exceptia vizitei de a doua zi, cand nici macar nu ma privit , a vorbit numai cu asistenta careia ia comunicat sec ,,astazi pleaca acasa’’.Am vrut sa aflu ce a descoperit in genunchiul meu in urma operatiei ,dar nu am obtinut din partea doctorului ,care se afla in drum spre usa decat un raspuns sec : ,,ruptura de menisc’’ . Si dus a fost.
Am fost externat fara sa primesc nici o recomandare despre conduita din partea doctorului. Adica ce am voie sa fac si ce nu am voie ,nu mi s-a prescris nici macar un antiinflamator. Singurele sfaturi le-am primit de la un asistent pe care il cunosteam dinainte ,acesta a fost singurul care a avut un comportament decent.Dupa doua saptamani de stat acasa mai mult in pat ,deoarece nu puteam sa flexez piciorul decat foarte putin, am inceput sa fiu sceptic asupra rezultatelor operatiei , am incercat sa discut cu doctoral cand am fost sa scot atele ,dar desi era in aceeasi incapere, a refuzat sa se uite la genunciul meu.Dupa inca o saptamana am mers la recuperare fizio-kinetoterapie din proprie initiativa.In momentul in care am inceput recuperarea aveam o flexie dureroasa de maxim 90 de grade , dupa cateva zile de recuperare am inceput sa progresez cu flexia ,dar simteam din ce in ce mai mult ca ceva nu este in regula. Genunciul acumula lichid din ce in ce mai mult ,articulatia era instabila ,aveam dureri .In a sasea zi de recuperare aveam genunciul foarte inflamat si imobil din cauza inflamatiei.Medicul de la recuperare a hotarat sa intrerupa programul de recuperare cu indicatia sa ma consulte un medic ortoped. Am luat decizia sa merg la Bucuresti la un medic gasit pe internet. Dupa experienta avuta la Valcea nu aveam cum sa mai merg la spitalul de aici.Am mers la Bucuresti unde am intalnit un medic cum nu credeam ca exista la noi in tara , foarte amabil dornic sa raspunda la orice intrebare,forte bine pregatit si entuziasmat de meseria pe care o practica .Dupa un consult elaborat si studiind toate investigatiile prezentate am fost diagnosticat cu ruptura totala de LIA, cu indemnul de a efectua o ligamentoplastie.Adica inca o operatie in care se va preleva o grefa de ligament de pe muschi, din care se va face reconstructia.Domnul doctor de la Valcea nu cred ca a auzit de asa ceva. Medicul de la Bucuresti nu si-a explicat urmatoarea situatie ,cum a putut medicul de la Valcea ,daca poate fi numit medic, sa observe ligamentul rupt si sa nu comunice pacientului situatia .Eu nici atat, nu pot sa-mi explic, pot decat sa calific medicul ca fiind: indolent ,neprofesionist,ingamfat ,necomunicativ.Tin sa mentionez ca acest medic mai este si sef de sectie la ortopedie.Sper sa nu mai aiba nimeni parte de astfel de servicii medicale. In tot acest timp am cheltuit o multime de bani fara nici un rezultat favorabil, urmand sa o iau de la capat cu totul : recuperare , operatie din nou recuperare si ce o mai vrea D-zeu.
Sper sa dispara cat mai curand genul asta de medici ingrati si slab pregatiti, care nu pot sa isi exercite meseria cu pasiune si professionalism .
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Ortopedie și traumatologie

Dr. Eugen Nicolae Drăgășani, Spitalul Municipal "Costache Nicolescu" Drăgășani
Dr. Rodica Colta Râmnicu Vâlcea, Spitalul Județean de Urgență Vâlcea
Dr. Manole Barna Râmnicu Vâlcea, Spitalul Județean de Urgență Vâlcea
Dr. Petre Vizitiu Râmnicu Vâlcea, Spitalul Județean de Urgență Vâlcea
Dr. Sorin Marciuc Râmnicu Vâlcea, Spitalul Județean de Urgență Vâlcea
Dr. Bogdan Eugen Nicolae Râmnicu Vâlcea, Centrul Medical Sanmed