Dr. Ana Sarghie

Obstetrică - ginecologie Bucuresti,
Centrul Medical Med As 2003

Dr. Ana Sarghie

Obstetrică - ginecologie

Bucuresti, Centrul Medical Med As 2003


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Specializare: Obstetrică - ginecologie

Opiniile pacienților

Vizitator
Scrisă la 07.08.2013
Concret: la inceput totul parea normal. Mi-a pus cateva intrebari legate de istoricul meu medical, m-a intrebat ce probleme am in prezent si dintr-o data m-a repezit, ca de ce raspund asa greu, ca de ce sunt atat de inceata in gandire? Ca ce, am probleme cu memoria? Mi-a zis ca daca am probleme cu capul, imi da trimitere la psihiatru! Ca ce mai stau? Sa ma dezbrac imediat si sa ma urc pe masa, ca n-avem la dispozitie decat 15 minute si ca asteapta si alte paciente.
Nu mi-a venit sa cred! Am ramas socata!! Nu o tineam de vorba, ci doar ii raspundeam la intrebari. M-am dezbracat totusi si m-am urcat pe masa. I-am zis ca am niste pete in regiunea inghinala cauzate de vitiligo si mi-a raspuns sa tac, ca stie si ea, ca doar e doctor!
Nu se poate ca un doctor sa aiba o asemenea atitudine! A fost ingrozitor! Tot timpul mi-a vorbit de sus si in niciun caz cu \"Dvs\". M-a facut sa ma simt extrem de prost!
\"Tu pari deprimata! Ce ai? De cand ai starea asta?\" (Nici prin cap nu-i trecea ca poate m-a deranat atitudinea ei). \"A, esti liber profesionist? Pai de-asta esti deprimata, ca nu ai un serviciu concret!\" (nu stiu de unde a tras concluzia ca as fi deprimata). Cand m-a intrebat daca am partener, i-am spus ca e mai complicat. \"A, vrei sa ramai gravida, dar n-ai niciun partener stabil? Adica vrei sa faci copil cu oricine de pe strada, nu?\" Nu mi-a venit sa cred ce spunea cu atata usurinta! Eu doar imi exprimasem dorinta de a planifica in viitor o sarcina, avand deja 35 de ani, dar ca vreau mai intai sa imi verific gradul de fertilitate si starea generala de sanatate. Insa nu am mai intrat in detalii, vazand ca e imposibil sa comunic cu aceasta doctorita.
\"Da-te cu fundul mai jos! Ce, n-ai mai fost de mult la ginecolog si ai uitat cum se procedeaza?\" I-am spus ca fusesem cu doar o luna in urma. Avea asa un ton dur, ca practic ramaneai fara cuvinte si nu stiai cum sa reactionezi. Pacat ca nu ma caracterizeaza tupeul, ca altfel i-o intorceam. Chiar merita!
\"Dar ce esti asa speriata? Iti dau o trimitere la psihiatru, ca vad ca ai nevoie!\" Si chiar mi-a dat trimitere! A zis ca am nevoie de medicatie, ca poate asa voi suporta mai bine realitatea. Si mi-a zis sa revin peste 2 saptamani sa ii spun ce am facut la psihiatru.
Chiar si biata asistenta avea o atitudine umila si nu comenta nimic. A repezit-o si pe ea de cateva ori.
A fost umilitor. Imi pare rau ca nu am inregistrat conversatia mea cu doctorita Sirghie. E un caz incredibil, chiar de dat la tv!
Recomand din tot sufletul sa o evitati!
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Obstetrică - ginecologie

Dr Doina Nitulescu Bucuresti, Sanador - Clinica Decebal
Dr. Doru Campean Bucuresti, Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Regina Maria - Baneasa
Dr. Victor Adrian Rosianu Bucuresti, Hypeclinica Medlife Băneasa
Dr. Alina Ioana Oprea Bucuresti, Hypeclinica Medlife Băneasa
Dr. Voichita Mihaela Manescu Bucuresti, C.M.I. Dr. MANESCU VOICHITA MIHAELA
Dr. Alexandru Badiu Bucuresti, Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Regina Maria - Baneasa