Dr. Ana Stoian

Obstetrică - ginecologie Bacau,
Spitalul Județean de Urgență Bacău

Dr. Ana Stoian

Obstetrică - ginecologie

Bacau, Spitalul Județean de Urgență Bacău


Țara: Romania

Județ: Bacău

Localitate: Bacau

Unități medicale:

Specializare: Obstetrică - ginecologie

Competențe:
Joeabro1

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1.00)
(1.00)
(1.00)
(1.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 31.07.2015
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1)
(1)
(1)
(1)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: -
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 24
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 5 minute
Buna ziua. Am fost la cabinetul personal al doamnei doctor Stoian Ana de 2 ori. Prima oara mi-a descoperit o rana pe col uterin si pentru ca parea foarte mare, m-a programat la o colposcopie. La colposcopie, mi-a spus ca nu e asa grav cum isi imaginase, mi-a dat tratament si a ramas sa revin la un consult dupa cateva luni. Revenind la consult, i-am spus doamnei doctor ca am dureri in timpul actului sexual precum si o scurgere maronie. M-a consultat, mi-a facut ecografie. In timpul ecografiei am intrebat-o cum arata rana. Mi-a raspuns ca nici nu apare la ecograf, ca rana se vede cu ochiul liber la consultatie si ca se vindeca. Am inteles atunci ca colposcopia nu a fost necesara si mi-am dat seama ca aceasta doamna doctor e interesata mai mult de bani decat de tratarea pacientilor (o colposcopie costa la ea 150 lei).
Vazand ca nu imi ofera informatii concrete in legatura cu problemele pentru care venisem la consult, am intrebat-o pe aceasta de ce am facut rana, de ce ma doare in zona abdominala, de ce mi-au aparut chisturi la ovare. Aceasta mi-a raspuns evaziv, confuz, ca ar fi o raceala, ca e normal, ca e ok, dar nimic CONCRET, AVIZAT. Doamna doctor era, in schimb, procupata sa afle studiile mele, unde lucrez si ce parere are mama in legatura cu asta, lucru care mi s-a parut complet lipsit de etica si bun simt. (tin sa precizez ca intrebarile referitoare la viata mea personala le-am primit si prima data cand am fost la dansa).
Cand m-am intors sa-mi iau rezultatele lamei (FCB), i-am cerut asistentei si ecografiile printate de la cele doua vizite la doctor, pe care nu le primisem. S-a mirat extrem de tare ca nu le-am primit si m-a intrebat de cateva ori daca sint sigura ca nu le-am luat. Cand am intrat la doamna doctor, aceasta a tinut sa precizeze ca INTOTDEAUNA da pacientelor ecografiile, insinuand ca eu as minti in legatura cu cele afirmate.
O experienta dezamagitoare per total, imi pare rau de toti banii pe care i-am bagat in cabinetul acesteia (si nu au fost putini) caci am plecat mai confuza decat am venit. Nu o recomand nimanui.
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Obstetrică - ginecologie

Dr. Iuliana Manole Bacau, Spitalul Județean de Urgență Bacău
Dr. Virginia Beceru Onești, Spitalul Municipal "Sfantul Ierarh Dr. Luca" Onești
Dr. Elena Botnari Moinești, Spitalul Municipal de Urgență Moinești
Dr. Silviu Dinu Bacau, Eldimed Materna
Dr. Raluca Grigoriu Bacau, Eldimed Materna
Dr. Claudia Olimpia Caia Bacau, Clinica Luxor