Dr. Andrei Valeriu Penescu

Obstetrică - ginecologie Bucuresti,
MedLife - Life Memorial Hospital

Dr. Andrei Valeriu Penescu

Obstetrică - ginecologie

Bucuresti, MedLife - Life Memorial Hospital


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Specializare: Obstetrică - ginecologie

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(4.50)
(3.50)
(3.50)
(3.50)

Opiniile pacienților

Scrisă la 17.02.2022
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Recoltare
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 32
Este un doctor comunicativ si doritor sa ajute. Rigiditatea mea vine pe partea "holistica/spirituala" in care domnul dr. crede. A purtat o discutie in care era convins ca daca o sa cumpar uleiurile esentiale doTerra poate rezolva toate problemele uterine pe care le aveam :(. Imi pare rau sa vad medici care renunta la tot ce au studiat ca sa spuna ca niste uleiuri esentiale te repara cu totul. Am primit flyere de la el (avocatul sanatatii) cu toate informatiile despre toate proprietatile emotionale ale uleiurilor esentiale doTerra... probabil persoanele vulnerabile chiar cad prada acestui tip de discurs. Este doritor sa ajute chiar daca nu esti deschisa catre uleiurile "doTerra".
Răspundeți
Scrisă la 13.11.2021
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(4)
(3)
(3)
(3)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Menoragia
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 30
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: Foarte scurt
Intai de toate vreau sa mentionez ca am apelat la serviciile dumnealui la recomandarea prietenii mele! Prietena mea a fost foarte multumita, ca este foarte bun si explica totul pe indelete! Poate pentru ea asa este, fiecare caz este unic! Pe mine insa nu m-a convins! Si acum am sa va spun de ce!
Am avut 2 programari in total! Prima programare a fost pentru control, a doua pentru interpretarea analizelor si prescriptie tratament! Problema mea este de natura hormonala asa cum a zis si dumnealui, tratamentul fiind anticonceptioanelele! Ciclul foarte abundent, ceea ce a dus la anemie! Am facut si o ecografie, ca sa ma asigur ca nu este ceva de natura fiziologica si un Test Papa Nicolau care se face anual! Pana aici totul este in regula! La sfarsitul controlului am asteptat sa mi dea prescriptia mediacala, adica anticonceptionalele (eu luam unele care dupa parerea lui ar fi de generatie veche, e in regula, nu ma indoiesc de vorbele dumnealui) insa mi a spus sa i amintesc urmatoarea data la control, adica peste o saptamana, cand imi va citi analizele sa mi prescrie anticonceptionalele noi! De ce nu acum? Aici am fost dezamagita, pentru ca m-a fortat cumva sa vin la a doua programare pentru a-mi prescrie tratamentul! Dupa cum stim in reteaua privata platesti orice vizita cu medicul! Corect mi s-ar fi parut sa imi dea tratamentul dupa controlul efectuat si daca analizele testului PAP ar fi iesit cu rezultat nesatisfacator sa facem ulterior urmatoarea programare!
Eu vazandu-mi analizele in contul pe care il aveam la Regina Maria, m-am dus practic doar pentru acel tratament cu anticonceptionale. Ceea ce nu mi s-a parut in regula, de aceea am acordat la eficacitate si acuratete mediu!
Per total ca factura pentru prima programare am platit 861 RON (consultatie, ecografie si test PAP), iar la a doua programare 161 RON! Nu-mi pare rau de prima factura, pentru ca am vrut sa ma asigur ca totul e in regula insa consider ca a doua programare nu trebuia sa fie facuta decat daca analizele testului PAP ar fi fost nesatisfacatoare, iar tratamentul cu anticonceptionale consider ca trebuia sa mi-l fi acordat dupa primul control!
Mai mult decat atat, la a doua programare dumnealui nu-si mai amintea exact ce am discutat anterior sau de ce ii spun de anticonceptionale, cand pentru asta am venit la el,, poate ca ati spune ca sunt atatia clienti, ei bine va pot spune ca am intalnit medici care au retinut detalii si dupa 6 luni diferenta dintre controale! Deci tine de organizarea fiecaruia de a-si face notite, mai ales cand vine vorba de clienti noi, tocmai pentru ai tine alaturi!
La accesibilitate: bun, consider ca obtii destul de repede o programare, termenull de asteptare nu este mare, ceea ce este foarte bine cand ai nevoie urgent de un doctor!

In concluzie a fost ok, dar se putea mai bine!
Răspundeți
Scrisă la 22.01.2013
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(5)
(4)
(4)
(4)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: suspiciune / recidiva - candida albicans
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 32 ani
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: Am fost primita in cateva minute dupa solicitare; intamplarea a facut sa nu existe nici o consultatie programata; am fost primita pentru consultatie cu promptitudine, receptivitate si disponibilitate de catre dl.dr. Penescu A. (Mentionez ca m-a vazut la Clinica Med Center / Berceni).
In luna martie/2012 am fost diagnosticata cu candida albicans in urma unui control ginecologic. Pentru ca ma simteam foarte rau, am urmat tratamentul recomandat de dr. (fara a face investigatii medicale amanuntite), cu Lomexin si Pimafucin (6 zile, conform schemei de tratament prescrise), iar simptomele (secretii abundente, senzatii de durere, usturime si mancarime; senzatii majore de disconfort) s-au diminuat si au disparut. De atunci, am avut ... cred... vreo 3 recidive ale aceleasi simtomatologii..., am repetat acelasi tratament... si, la fel, dupa cateva zile, s-a reinstalat "starea de bine"! La un interval foarte scurt..., aproximativ o luna, ma confrunt din nou cu aceiasi problema, ceea ce m-a determinat (trecuta fiind si perioada sarbatorilor si nebunia sfarsitului de an, cand toata lumea se gandea la concedii si petrecerea timpului in familie)... sa ma prezint la dr. si sa solicit un set complet de analize! Apreciez atat disponibilitatea d-lui dr. Penescu A. de a ma primi fara programare prealabila (Clinica Med Center, Berceni), cat si maniera in care m-a ascultat si mi-a oferit alternative eficiente de rezolvare a problemei cu care ma confrunt. Asteptam acum rezultatul analizelor, si in functie de natura acestora, voi urma un tratament potrivit! Mentionez ca mi-a fost prescrisa o solutie de compromis in scopul ameliorarii senzatiilor de discomfort (Tantum Rosa), urmand sa mi se de-a un tratament veridic dupa interpretarea analizelor. Va recomand tuturor sa solicitati investigatii amanuntite si apoi sa urmati tratamentul prescris de catre dr., chiar daca aveti impresia ca stiti sau cunoastem despre ce este vorba! In caz contrar, riscati agravarea situatiei si complicarea zadarnica a unor probleme aparent minore! Va doresc tuturor multa sanatate!
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Obstetrică - ginecologie

Dr. George Iancu Bucuresti, Spitalul Clinic Filantropia
Dr. Alina Simona Tudor Bucuresti, Alfa Medical Services - Izvorul Rece
Prof. Dr. Cornel-Petre Bratila Bucuresti, Spitalul Euroclinic - Regina Maria
Dr. Azdasher Naszan Bucuresti, Spitalul Clinic C.F. 2 București
Dr. Constantin Tudor Cojocaru Bucuresti, Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulatoriu Dr.Nicolae Kretzulescu
Dr. George Alexandru Filipescu Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgență Elias