Dr. Carmen Voicila

Neonatologie Bucuresti,
Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu-Rusescu" București

Dr. Carmen Voicila

Neonatologie

Bucuresti, Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu-Rusescu" București


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Specializare: Neonatologie

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1.00)
(1.00)
(1.00)
(1.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 18.01.2017
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1)
(1)
(1)
(1)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: internare nou-nascut si urmarile post-cezariana
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 30
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: n/a
In data de 5 ianuarie 2017, ora 1:30 am, cu sarcina sapt 39, avand dureri foarte mari de spate, m-am prezentat la spitalul Sanador, la urgente, ulterior afland ca am suferit o criza de colica renala. Mi-au fost administrate calmante si recoltate probe de urina si sange, fara urocoltura.

Dupa 4 ore petrecute la urgente si analizele iesite, Medicul Matei Marcela ne-a trimis la Spitalul de stat, Sf. Ioan, urologie, pentru tratament, sugerand ca este o infectie urinara. Totodata ne-a spus ca nici un ginecolog nu este disponibil pentru consult (timp de 4 ore nu am fost consultata de ginecolog si medicul a mentionat ca va fi disponibil dupa alte 2 ore) dar nu am fost internata desi aveam pachetul de nastere la Sanador si eram in stare grava.
Am primit tratament de la spitalul Sf. Ioan si am plecat spre casa, in continuare cu dureri insuportabile.
In aceeasi zi la ora 11 am, medicul care imi urmarea sarcina a recomandat internarea si operatia prin cezariana, lichidul amniotic fiind verde.
Dupa recoltarea analizelor dupa nastere, medicul neonatolog Voicila Carmen recomanda tratament cu antibiotic, desi la prima recoltare proteica C reactiva este in limite. Hotaraste sa faca o noua recoltare si recomanda tratament de 3 zile cu ampicilina si amikacin si ulterior alte 4 zile cu gentamicina. Atentie!! Recomanda inca 3 zile de gentamicina desi perioada maxima permisa este de tratament de5 zile la nounascuti!
Am consultat alti doi neonatologi si ne-au transmis faptul ca tratamentul a fost administrat degeaba, pentru ca analizele erau bune!
Nemultumirea mea este ca nu am fost internata de urgenta cand m-am prezentat la spital, la urgente, nu am fost consultata de ginecolog si nu mi-au fost recoltate probe de urocultura.
A doua nemultumire este ca nou-nascutului i-au fost administrate antibiotice fara rost, probabil motivul fiind de suprataxare prin extinderea perioadei de spitalizare, atat a mea cat si a bebelusului.
A treia nemultumire este ca analizele ne-au fost date doar la externare si nu au fost discutate pe loc. La decont primesc initial doar bon fiscal, fara afisarea cheltuielilor. Deloc transparenti la acest capitol! DOAR la cerere se emite si desfasuratorul cu cheltuielile.
Mentionez ca e prima si ultima oara cand interactionez cu Sanador, fiind per total o experienta negativa si in nici un caz nu voi recomanda altor persoane aceasta clinica privata. Dupa toate cele intamplate, tind sa cred ca obiectivul principal este de suprataxarea pacientilor, prin orice mijloace si pe un plan mult indepartat este si sanatatea lor.
Dezamagita de medicul de la urgente si neonatologul din spital, recomandarile date si deciziile luate.
Voi transmite acelasi feedback catre directiunea spitalului,
Ana-Maria ANDREICUT
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Neonatologie

Dr. Rodica Ileana Apostol Bucuresti, Medicover - Clinica Pediatrie
Dr. Adrian Toma Bucuresti, Hyperclinica MedLife - Grivița
Dr. Catalin Cirstoveanu Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Maria Sklodowska Curie" București
Dr Silvia Costinean Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Maria Sklodowska Curie" București
Dr. Cornelia Preda Bucuresti, Spitalul Clinic Sanador
Dr. Mirela Radu Bucuresti, Spital Medicover