Dr. Dan Alexandru Niculescu

Endocrinologie Bucuresti,
Institutul Național de Endocrinologie "C. I. Parhon" București

Dr. Dan Alexandru Niculescu

Endocrinologie

Bucuresti, Institutul Național de Endocrinologie "C. I. Parhon" București


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Specializare: Endocrinologie

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(5.00)
(5.00)
(5.00)
(5.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 23.05.2020
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(5)
(5)
(5)
(5)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Tiroidita subacuta
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 36
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 0 min
În urmă cu aproximativ 2 luni, în plină pandemie COVID 19, am inceput sa ma simt foarte rau. Dupa ce am solicitat analizele specifice depistarii glandei tiroide, la recomandarea unei dne farmaciste foarte priceputa, am descoperit ca, intr-adevar, functiile acestei glande erau afectate. La recomandarea unor prieteni, am incercat sa imi fac programare la Institul National de Endocrinologie Parhon, Bucuresti. Tinand cont de politicile contextului de pandemie, am putut solicita consiliere online prin intermediul unui formular pus la dispozitie. Termenul anuntat ptr a raspunde era de 72 ore. Nu a durat nicio ora, si deja am primit un raspuns de la dl doctor Dan NICULESCU, care mi-a si spus ca dupa simptomele prezentate si a buletinului de analize, s-ar putea sa am tiroidita subacuta. Dat fiind ca programarile erau permise incepand cu data de 18 mai, m-a rugat sa revin cu un e-mail. M-a mirat promptitudinea dumnealui de a raspunde la e-mailuri si rapiditatea cu care m-a programat. Consultatia a decurs in cel mai confortabil mod, demonstrand experienta, intelegere si profesionalism. In urma analizelor efectuate, intr-adevar, s-a confirmat ceea ce presupuse, aceea ca sufar de tiroidita subacuta. Inca de la administrarea primelor medicamente, starea mi s-a imbunatatit considerabil. Va multumesc si pe aceasta cale, dle doctor! Dumnealui mi-a demonstrat ca inca mai avem oameni capabili, oameni dedicati muncii pe care o desfasoara, oameni cumsecade si profesionisti. De aceea, cred cu tarie ca sistemul medical de stat trebuie sustinut (am experiente foarte proaste cu cadre medicale din sistemul privat).
Va indemn cu tarie, in cazul in care suferiti de o afectiune a tiroidei din sfera de competenta a dlui doctor, Dan Niculescu, sa-l contactati/cautati!
Răspundeți
Scrisă la 08.04.2021
Buna ziua. Ma puteți ajuta, va rog mult, cu o adresa de mail a domnului doctor? Mulțumesc!
Scrisă la 02.08.2015
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(5)
(5)
(5)
(5)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: boala basedow
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 29 ani
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 15 minute
Buna ziua.Ma numesc Ana Maria si sunt din Vrancea.Am fost diagnosticata cu boala Basedow in anul 2004,de un medic din Focsani.Am mers la acest medic pana in anul 2009 in fiecare luna fara,nici o speranta de vindcare.Im septembrie 2009 am facut programare la spitalul Parhon la recomandarea altui medic.La acest spital am avut sansa de a fi repartizata la domnul doctor Dan Niculescu care a fost un dar de la Dumnezeu trimis pentru mine.La doua luni dupa tratamentul prescris de dansul tiroida mea a,ajuns la stadiul de normalitate dupa 5 ani de tratament si chinuri prin care am trecut.La un an de zile dupa tratament domnul doctor mi a oferit sansa pe care o asteptam de ani de zile de a,avea un copil fara probleme si complicatii,doar urmand tratamentul dansului.Dupa trei ani in care a facut tot posibilul pentru mine de a ma vindeca cu mare regret m a anuntat ca trebuie sa ma operez fiindca boala mea nu are leac.Sunt operata de 2 ani ma simt foarte bine,merg la domnul doctor la control la 6 luni pentru a verifica cursul tratametului.Acest domn doctor Dan Niculescu este un inger pentru mine care m a facut om si care niciodata nu a primit de la mine decat un simplu MULTUMESC DOMNULE DOCTOR.Rar mai intanlesti in ziua de azi medici care sa nu le umpli buzunarele pentru a se uita la tine.VA MULTUMESC DOMNULE DOCTOR DAN NICULESCU.
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Endocrinologie

Dr. Oana Popa Bucuresti, Centrul Medical Regina Maria - Lujerului
Dr. Nicoleta Dumitru Bucuresti, Institutul Național de Endocrinologie "C. I. Parhon" București
Dr. Dan Peretianu Bucuresti, Centrul Medical Povernei
Dr. Bogdan Stanescu Bucuresti, Hyperclinica MedLife - Grivița
Dr. Laura Alina Diaconescu Bucuresti, Institutul Național de Endocrinologie "C. I. Parhon" București
Dr. Adina Simona Dragomir Bucuresti, Institutul Național de Endocrinologie "C. I. Parhon" București