Dr. Dan Udrea

Obstetrică - ginecologie

Dr. Dan Udrea

Obstetrică - ginecologie


Titulatura: m. sp. obstetrica-ginecologie, competenta colposco

Specializare: Obstetrică - ginecologie

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1.00)
(1.00)
(1.00)
(1.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 05.03.2013
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1)
(1)
(1)
(1)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: sarcina la termen
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 23 ani
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: cel putin o ora de fiecare data
Acest "medic" nu mai profesa demult daca era in SUA, unde traiesc eu cu familia acum. In urma cu aproximativ 10 ani, necunoscand niciun doctor ginecolog, am apelat la o colega de serviciu sa-mi recomande unul. Asa am ajuns pe mana lui Udrea. Fiind prima sarcina, nu stiam prea multe despre cum si ce trebuie sa simt si sa se desfasoare in timpul acesteia. Asa ca am avut incredere in "medicul" meu...Cand s-a apropiat termenul de nastere, m-am internat in spital. Pentru o banala ecografie, stateam la coada cu orele, pentru ca Udrea nu avea trecere la doctorita de la ecograf iar el nu stia sa citeasca si sa interpreteze o ecografie. Mi-a spus ca fatul avea o suferinta fetala, habar nu avea exact ce. In realitate, copilul se strangula, datorita unui cordon ombilical scurt. I-am spus ca pot sa merg in oras, sa fac o ecografie la un cabinet particular, dar nu a fost de acord, pentru ca eram internata la Municipal deja. Mi-a spus ca nu sunt motive de panica, sa mai asteptam pana dupa weekend. A doua zi insa, nu am mai simtit nicio miscare, copilul murise deja peste noapte. S-a zbatut, strangulat de un cordon ombilical prea scurt - asta aveau sa descopere la autopsie. Am avut travaliu 12 ore, indus cu medicamente, motiv ptr care dioptriile mi-au crescut mult. Am nascut un baietel de 2,500 kg, absolut sanatos, doar ca a avut nesansa unui cordon ombilical scurt, pe care nici Udrea si nici doctorita ecografa nu l-au vazut. Ecografia a disparut rapid din fisa de internare. Cand am expulzat fatul, Udrea nici nu a fost pe faza si a cazut... Acestea sunt amintirile mele de cosmar cu Udrea. Udrea era de garda in noaptea cand mie imi murea copilul, si asistentele ma indopau cu scobutil, papaverina si diazepam, ca sa nu le deranjez. Eu, naiva, am avut incredere ca stiu ce fac, ca doar sunt "cadre medicale". Acum, privind in urma, stiind ce inseamna cu adevarat un cadru medical si un sistem de sanatate sanatos, imi dau seama ce departe e Udrea de notiunea de medic, in acceptiunea reala a cuvantului. Imi dau seama ca trebuia sa faca puscarie si sa i se confiste averea, asa cum i s-ar fi intamplat daca "profesa" intr-o tara civilizata. Imi dau seama ce cardasie exista de atunci si exista si acum in spitalele din Romania, iar pacientii sunt victime sigure.
Suntem prima tara in lume la natalitatea infantila si vom continua sa fim daca acoperim cu laude niste oameni care au mainile si constiinta murdara. Pentru ca necazul meu s-a intamplat imediat dupa revolutie, legislatia, ca si acum, nu acoperea cazurile de mal-praxis. Sper ca acest site sa nu fie partinitor, si sa publice si punctul meu de vedere, care nu ii este favorabil lui Udrea. Din pacate, sistemul medical romanesc merge din rau in mai rau, asa ca, prin publicarea experientei mele cu Udrea, nu intentionez decat sa avertizez viitoare paciente. Exista atatia alti doctori ginecologi buni si foarte buni in Romania, iar Udrea nu este unul dintre ei.
Răspundeți
Scrisă la 28.04.2013
"natalitatea" replace cu "mortalitatea"
A, am uitat sa va spun un amanunt semnificativ: La sfarsitul calvarului meu, cand zaceam pe masa complet epuizata fizic si psihic, l-am zarit pe Udrea pe holul spitalului cum a luat plicul cu bani de la mama mea, care era impietrita de durere si frica de a nu ma pierde si pe mine. Profit made in Ro!

Alți doctori cu specializarea Obstetrică - ginecologie

Dr. George Iancu Bucuresti, Spitalul Clinic Filantropia
Dr. Alina Simona Tudor Bucuresti, Alfa Medical Services - Izvorul Rece
Prof. Dr. Cornel-Petre Bratila Bucuresti, Spitalul Euroclinic - Regina Maria
Dr. Liviu Cristian Patrascu Timișoara, C.M.I. Dr. Patrascu Liviu