Dr. Dragos Socosan

Medicină de familie Bucuresti,
Lifemed

Dr. Dragos Socosan

Medicină de familie

Bucuresti, Lifemed


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Titulatura: Medic

Specializare: Medicină de familie

Anul absolvirii: 1983

Competențe:
Pediatrie

Opiniile pacienților

Scrisă la 03.09.2015
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: vaccin
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 4 luni
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 15 minute
I-am spus din start ca nu vreau sa-mi decaloteze copilul, mi-a promis in mod repetat ca n-o face si la vaccinul de 4 luni a facut-o, i-a dat sangele, i-a provocat fisuri si ar fi facut mai rau daca nu-l dadeam cu forta la o parte.
Am venit la dansul deoarece si doctorita dinainte a facut exact la fel la vaccinul de 2 luni.
Din cauza acestor medici, copilul meu va face probabil fimoza cicatriciala si va ajunge la bisturiu, evolutia naturala a penisului fiind compromisa iremediabil.

Nu a respectat decizia noastra in calitate de parinti, privind conduita in privinta unei proceduri invazive, ireversibile si cu efecte potential dezastruoase (decalotarea fortata) asupra intregii vieti a copilului prin afectarea iremediabila a penisului.
Mai mult, s-a bucurat de ceea ce a facut, ma ruga sa plang (Plangi,hai te rog, plangi !!!), sa chem televiziunile, protv-ul., sa-l dau in judecata fiindca nu-i pasa deoarece are asigurare de malpraxis.
De fata cu mine a decalotat un alt baietel, care era ingrozit de apropierea medicului acesta, avea penisul umflat, vanat si cu varful rosu de parca l-ar fi lovit cineva cu facaletul, provocandu-i durere in mod inutil acelui copilas care a inceput sa planga de durere incercand disperat si fara succes sa se apere cu manuta. Medicul nu a avut nici macar un motiv medical pentru care si-a supus pacientul unei noi dureri suplimentare, a facut-o doar ca sa-mi arate mie ce opera realizase.

S-a purtat ca un smenar care vinde valuta falsa la coltul strazii , adica ne-a mintit ca sa aiba acces la copil si apoi ne-a tras teapa.
Are rafinamentul unui elefant ratacit intr-un magazin cu portelanuri, se ascunde in spatele misto-urilor, iar la capitolul sensibilitate este la fel de sensibil ca un buldozer.
Dacava doriti un medic care sa va decaloteze baietelul, atunci nu cred sa aveti probleme deoarece veti fi pe aceeasi lungime de unda cu acest medic. Daca insa nu va doriti acest lucru, atunci e bine sa stiti ca acest medic nu da doi bani pe dreptul dvs. de a decide in privinta copilului dvs. si va zice orice ca sa va pacaleasca si sa faca cum crede el ca e mai bine.
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Medicină de familie

Dr. Azalia Ananda Marinchescu Bucuresti, Medicover - Clinica Victoria
Dr. Victoria Neacsu Bucuresti, C.M.I. Dr. Neacsu Victoria
Dr. Valentina Ruxandra Moroti Constantinescu Bucuresti, Institutul de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș"
Dr. Razvan-Constantin Ungureanu Bucuresti, Institutul Național pentru Medicină Complementară și Alternativă "Prof. Dr. Florin Bratilă" (INMCA)
Dr. Catalina Daniela Puscasu Bucuresti, Centrul Medical Regina Maria - Sun Plaza
Dr. Rodica Ileana Apostol Bucuresti, Medicover - Clinica Pediatrie