Dr. Dumitru Isfan

Chirurgie toracică Galați,
Spitalul Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Galați

Dr. Dumitru Isfan

Chirurgie toracică

Galați, Spitalul Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Galați


Țara: Romania

Județ: Galați

Localitate: Galați

Unități medicale:

Specializare: Chirurgie toracică

Anul absolvirii: 1994

Competențe:
bronhologie

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(3.00)
(3.00)
(3.00)
(3.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 29.03.2017
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(5)
(5)
(5)
(5)
Multumim dr Isfan Dumitru pt implicare si profesionalismul de care a dat dovada si nu in ultimul rand personalului medical din cadrul sectiei de chirurgie toracica, in tratarea pacientei Ana Grigoras din Tulcea.
Răspundeți
Scrisă la 04.02.2016
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1)
(1)
(1)
(1)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Pleurezie care a condus la deces
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 75
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: pacientul a fost transferat de la Spitalul Tbc Galati la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei (cu ambulanta)
Pentru faptul ca, pacientul Ene Gheorghe a fost transferat de la Spitalul TBC Galati,catre Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei, cu ambulanta, intrucat acesta necesita o interventie chirurgicala de specialitate, preluat fiind de medicul de garda dl. dr. Isfan Dumitru,acesta nu a fost concludent in ceea ce privea diagnosticul. In sectia de chirurgie toracica, pacientul Ene Gheorghe nu a fost preluat si tratat ca fiind un caz de urgenta, acesta exprimandu-se fata de personalul medical ca se simte rau.
Domnului doctor Isfan i s-a adus la cunostinta faptul ca pacientul nu putea ingurgita niciun aliment, fapt pentru care membrii familiei, respectiv sotia, a repetat acest lucru-pacientul slabind vizibil.
La solicitarea sotiei de a i se administra vitamine, dl doctor s-a exprimat in felul urmator: "de ce sunteti atat de prapastioasa? Domnul Ene a mancat, maine va fi pe picioarele lui." Nu putem intelege de ce pacientul Ene Gheorghe a mancat o jumatate de rosie si o lingurita de branza si in ziua urmatoare domnul doctor Isfan a solicitat transferul la sectia Reanimare a aceluiasi spital.
Sa intelegem faptul ca domnul doctor Isfan Dumitru nu coopereaza cu membrii familiei? Nu in sensul financiar,ci in sensul de a deslusi si a lamuri lucrurile intr-un mod deschis?? In a se raporta la o discutie cu oameni simpli?? Nu ar avea rabdarea necesara sau este vorba despre NEPREGATIRE PROFESIONALA?! Cat i-ar trebui unui medic sef de sectie sa lamureasca o familie care intelegea starea pacientului??
Pe aceasta cale, aducem la cunostinta domnului doctor Isfan Dumitru, ca pacientul dumnealui a decedat in data de 29.01.2016, orele 21:15.
Toata stima si tot respectul pentru doamna doctor Filip de la sectia Reanimare a Spitalului de Urgenta Sf. Apostol Andrei cat si personalului din aceasta sectie pentru preluarea cazului cat si pentru faptul ca au incercat sa faca tot posibilul sa repare cat se mai putea ceea ce nu a fost in stare sa faca domnul dotor ISFAN DUMITRU.
Cu parere de rau, dl doctor va comunicam faptul ca pacientul 'vitaminizat' de dumneavoastra nu mai este printre noi. Suntem de acord cu diagnosticul evaluat de domnul doctor Isfan, in ceea ce priveste decesul, chiar am semnat in acest sens in vederea necropsiei.
Iarasi un deosebit respect fata de Serviciul de Medicina Legala Galati, multumim pentru ajutorul acordat, medici ca dvs mai rar intalnim.
Multumim domnule doctor Isfan pentru faptul ca pacientul Ene Gheorghe, nu mai simte nici durere nici intristare. Cu respect deosebit pentru profesionalismul de care ati dat dovada.
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Chirurgie toracică

Dr. Alexandru Vasile Iurea Galați, Spitalul de Pneumoftiziologie Galati