Dr. Elena Paraschivescu

Neurologie Onești,
Spitalul Municipal "Sfantul Ierarh Dr. Luca" Onești

Dr. Elena Paraschivescu

Neurologie

Onești, Spitalul Municipal "Sfantul Ierarh Dr. Luca" Onești


Țara: Romania

Județ: Bacău

Localitate: Onești

Unități medicale:

Specializare: Neurologie

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1.00)
(1.00)
(1.00)
(1.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 31.08.2016
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1)
(1)
(1)
(1)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Nu a reusit sa-si dea seama ce afectiune am si din ce cauza imi creste tensiunea. Nici dupa externare nu a stiut ce sa scrie pe fisa.
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 56
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: Timp de asteptare? Vine la 12:00 face urland si tipand vizita "de dimineata" apoi in jurul orei 14:00 dispare.
La internare ( de urgenta) Asistentul de garda, caruia ii multumesc foarte mult ca-si face cu profesionalism datoria, a sunat doctorul, Paraschiv Elena care nu se deplaseaza sa-si vada pacientii si prescrie prin telefon tratamente. Mi-a prescris un medicament care mi-a marit pe loc tensiunea. Cauza venirii mele de urgenta cu ambulanta la Spitalul din Onesti unde eram in vacanta era tensiune foarte mare. Povestea este lunga si am indurat niste abjectii, mizerii de nedescris din partea acestui doctor. Le voi relata pe scurt:
Am inceput sa spun simptomele, a doua zi dupa internare cand s-a catadisit sa apara urland pe culuoarele spitalului. A ridicat tonul spunand ca simptomele pe care le am nu sunt "corecte", ca nu stiu sa ma exprim : : "cum poti sa ai diaree de la un soc de tensiune? nu este posibil". "Nu stii limba romana, de ce ai venit la Onesti daca nu locuiesti aici? Tot felul de aberatii de mi-a crescut din nou tensiunea. Am fost trimisa la Bacau sa fac un RMN, pe banii mei. Am venit inapoi cu RMN-ul si nici cu acest rezultat in mana nu si-a dat seama de ce i-mi creste tensiunea. Am facut o gramada de investigatii si tot fara rezultat. Au mai fost multe alte jigniri si abjectii pe care nu are sens sa le mai spun. Toate colegele de suferinta din salon mi-au spus sa nu o supar ca nu ma mai trateaza si nu-mi mai da Bilet de iesire sau reuseste sa enerveze pacientii pana le crapa inima si mor. Am crezut ca sunt prinsa intr-un film horoor. Dar am trait si aceasta experienta si cand am vrut sa ma externez m-a tinut 6 ore pe culoarul spitalului in timp ce ostentativ radeau de mine si alti pacienti cu ton ridicat expre’ ca sa auzim si noi. Am scapat si am contactat un medic din Bucuresti care mi-a spus sa plec cat de repede pot de acolo pentru ca nu sunt primul caz din Onesti, de la aceeasi doamna medic si ca altii au murit inainte de a mai avea sansa sa consulte un alt medic. O sa fac plangere la Colegiul Medicilor, la OPC si oriunde pot poate astfel nu mai mor si alti oameni doar pentru ca au intalnit un medic care intelege ca badjocora ii face cinste.
Răspundeți
Scrisă la 10.01.2016
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1)
(1)
(1)
(1)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Ictus ischemic
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 70 ani
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 2 ore
A ucis-o pe mama mea. Nu a stiut sa faca diferenta dintre un ictus ischemic si o tumoare maligna. Mama mea avesese un ictus ischemic transitorio, TIA,se putea trata cu pastile pentru fluidizarea sangelui. La tomograf ea a vazut o tumoare maligna, urgent trebuie operata, moare in 2 saptamani, spunea ea. O trimite pe mama la Bacau, unde o alta incompetenta ,Russu pe numele ei o trimite la Bagdasar Bucuresti. Acolo un alt superincompetent, dr. Ciubotaru, ii face un alt RMN, Cancer 99, 9 la suta spunea trebuie sa intervin, daca nu moare in 2 saptamani. Cum sa nu dai spaga, si ce saga, cand auzi asa ceva. O opereaza descoperind ca era sange de la ictusul tranzitoriu. Prea tarziu, in cazul ictusului, trebuie intervenit cu medicamente pentru fluidizarea sangelui. Mama mea a murit cu zile din cauza incompetentei doctorilor.
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Neurologie

Dr. Adrian Bratu Onești, Spitalul Municipal "Sfantul Ierarh Dr. Luca" Onești
Dr. Maria Luiza Chiriac Bacau, C.M.I. Dr. Chiriac Maria
Dr Elena Enache Onești, Spitalul Municipal "Sfantul Ierarh Dr. Luca" Onești
Dr. Adorjan Biro Bacau, Neurobac
Dr. Maria Ana Carmen Iancu Buciumi, C.M.I. Dr. Iancu Maria Ana Carmen
Dr Adrian Bogdan Ghica Bacau, Centrul de Investigatii Medicale