Dr. Emilia Ianes

Chirurgie orală și maxilo-facială
(o părere sau recenzie)

Dr. Emilia Ianes

Chirurgie orală și maxilo-facială

2.5/5 (1 părere sau recenzie)

Titulatura: medic pr. chirurgie buco-maxilo-faciala, as. univ.

Specializare: Chirurgie orală și maxilo-facială

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(3.00)
(1.00)
(1.00)
(5.00)

Părerile și recenziile pacienților

Scrisă la 15.05.2017
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(3)
(1)
(1)
(5)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Extractia a 2 dinti si operatia altor 2 dinti, pe motiv de puroi
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 69
Asta e ceea ce i s-a intamplat mamei mele:
La cabinet, totul a fost in regula, dar cazul ei a fost unul complicat, deci a necesitat internarea la Spitalul Maxilo-facial. Asta pentru ca era vorba de 2 extractii si operatie pe alti 2 dinti cu puroi, insa in contextul unei valve mecanice la inima dupa o operatie pe cord deschis, deci cu multa heparina in organism, ceea ce inseamna posibile hemoragii externe si/sau interne.
La spital, Dr. Ianes a vazut-o in prima zi, cand i-a facut internarea si a primit actele necesare, printre care si o scrisoare medicala de la doctorul cardiolog, cu specificatii clare asupra cazului mamei.
Ziua urmatoare a fost dusa intr-o sala de tratament, nu de operatie, si un rezident i-a spus ca o sa inceapa extractiile, dar doamna doctor o sa vina pe parcurs, ceea ce nu s-a intamplat. Acest rezident alaturi de alt medic rezident au scos dintii si au operat ceilalti dinti, dar la final au fost probleme cu suturile. La primile, au facut cei 2 medici rezidenti impreuna, dar -la un moment dat- unul din ei a plecat, iar al doilea nu se descurca singur, deci a fost nevoie sa cheme un al treilea medic rezident, care a stat o perioada, dar a plecat si el, deci acel medic rezident a trebuit sa faca ultimele suturi singur, desi se vedea ca mana-i tremura si era foarte nesigur. Intre timp, cum aceasta parte cu suturile a durat prea mult timp, anestezia si-a pierdut efectul si, din cauza heparinei, nu s-a mai putut face alta injectie, deci jumatate din suturi au fost facute pe viu, fara nici un fel de anestezie.
Dr. Ianes nu a vazut-o pe mama dupa operatie, in acea zi, ci joi, la vizita pacientilor, cand i-a zis ca pot sa fie externata, dar i-a spus sa mearga vineri dimineata la control. Joi noaptea mama nu a putut dormi pana la ora 5 din cauza hemoragiei, pentru ca se ineca cu sange.
Vineri doamna doctor Ianes nu era la spital, deci -din nou- a consultat-o pe mama o alta doctorita rezidenta.
Duminica dupa-amiaza i-a cazut o sutura (una dintre ultimele, cele facute pe viu), deci iarasi a inceput o hemoragie puternica, pana noaptea, in jur de ora 2.
Luni dimineata mama o sa incerce sa mearga ca urgenta, pentru ca desi nu mai curge asa mult sange, operatia la acel dinte e deschisa, deci nu poate astepta pana miercuri, cand -theoretic- at trebui sa-i scoata suturile.
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Chirurgie orală și maxilo-facială

As. Univ. Dr. Rares Calin Roman Cluj Napoca, Spitalul Clinic Județean de Urgența Cluj-Napoca
Dr. Adrian Gabara Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgența Militar Central "Dr. Carol Davila"
Dr. Alina Bianca Iacob Târgu Mureș, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş
Dr. Tiberiu Nita Bucuresti, Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala „Prof. Dr. Dan Theodorescu”
Dr. Ana Caruntu Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgența Militar Central "Dr. Carol Davila"