Dr. Lidia Aronescu-Carjan

Psihiatrie

Dr. Lidia Aronescu-Carjan

Psihiatrie


Titulatura: medic pr. psihiatrie

Specializare: Psihiatrie

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(2.00)
(1.00)
(1.00)
(1.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 05.09.2012
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(2)
(1)
(1)
(1)
 
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 40-45
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 50 minute
As dori sa imi exprim si eu apreciarea despre acest "doctor" din Cluj Napoca. Am fost "tratat" de catre acest doctor pentru o perioada de aproximativ 5 ani, ca la final sa realizez ca ma simteam mai rau decat ma simteam la inceput.
Comunicarea cu acesta persoana este cea mai slaba dintre toti medicii pe care i-am intalnit. De fiecare data cand ma duceam la control aveam o retinere sa ii spun doctorului cum sa simt si cum am luat tratamentul deoarece la cea mai mica abatere ma ameninta ca nu mai primeste. Nu putine au fost cazurile in care m-a "rugat sa ies din cabinet" pe motiv ca "s-a saturat de mine si ca ii ajunge". Am ajuns dupa 5 ani sa fiu dependent de o serie de medicamente foarte puternice si am ajuns sa nu mai pot dormi, citi, merge la serviciu fara ele. (Unul dintre medicamente era Anxiar) De ficare data cand intrebam daca ar trebui sa mai continui acest tratament mi se raspundea cu foarte multa aroganta si imi era greu sa fac ceva. Partea a 2-a din primul comentariu postat aici confirma cu exactitate tratamentul oferit de acest "doctor". Vreau doar sa mai mentionez ca metoda de lucru a acestui "doctor" este sa te faca dependent de el si de medicamentele pe care ti le prescrie si te trateaza cu o aroganta si o nesimtire de nedecris daca nu te supui intocmai si incalci ce ti se spune. Nu recomand acest "medic" nimanui, mai ales cand stiu ca sunt in Cluj alti MEDICI (in adevaratul sens al cuvantului) care te pot trata mult mai bine, mai corect si cu o amabilitate ce te face sa te simiti altfel.
Răspundeți
Scrisă la 30.10.2012
Din pacate am terminat tratamentul. Spun din pacate pentru ca imi este dor de pofta ei de viata si de puterea ce o emana cand ma duceam la consultatii. M-a facut sa imi dau seama ce viata gresita duceam inainte de ajunge la ea si m-a pus pe ganduri in legatura cu prioritatile din viata mea.
Imi pare pt dumneavoastra ca denigrati gratuit un om care va sustinut 5 ani, dupa spusele dvs, si ca ati fost atat de comod incat sa nu plecati dupa prima luna de luna de tratament, realizand 'doar' dupa 5 ani ca sunteti 'dependent'. Mie mi-a scos medicatia treptat, fara nicio problema, m-a invatat cum sa am grija de mine in continuare si mi-a dorit tot binele din lume. Daca v-ati gasit 'doctorul' minune si pe gustul dvs de unde atata ranchiuna si ura? Din ce am inteles din comentariu dvs nu ati urmat cum a zis doamna doctor tratamentul de aici sa inteleg ca nici acum nu il luati cum trebuie, doar ca noul doctor nici nu observa ca va jucati cu medicatia prescrisa de el. Asta-i Romania!

Alți doctori cu specializarea Psihiatrie

Dr. Lavinia Corina Duica Sibiu, Spitalul de Psihiatrie "Gh Preda" Sibiu
Dr. Sorina Nastase Bucuresti, C.M.I. Dr. Sorina Nastase
Dr. Bogdan Stanciu Ploiești, C.M.I. Dr.Stanciu Bogdan
Dr. Elena Daniela Popa (Stefan) Jebel, Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel
Dr. Ion Bulacu Pitești, Spitalul Militar de Urgență "Dr. Ion Jianu" Pitești