Dr. Mihaela Florentina Bruno

Obstetrică - ginecologie Bucuresti,
Hyperclinica MedLife - Unirii

Dr. Mihaela Florentina Bruno

Obstetrică - ginecologie

Bucuresti, Hyperclinica MedLife - Unirii


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Specializare: Obstetrică - ginecologie

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(5.00)
(5.00)
(5.00)
(5.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 15.05.2023
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(5)
(5)
(5)
(5)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Sarcina
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 39
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 15
Am nascut cu dr Bruno in aprilie 2019. Datorita doamnei doctor Bruno il avem astazi alaturi pe baietelul nostru. Este un medic extraordinar, foarte implicat si atent la detalii. In conditiile unei sarcini cu risc - trombofilie, antecedent de preeclampsie, hipertensiune gestationala, restrictie de crestere intrauterina - un caz foarte complex, de care multi medici s-ar feri, dr. Bruno m-a monitorizat cu extraordinara atentie. Exista un risc foarte mare sa apara suferinta fetala, iar dr. Bruno a prevenit acest lucru si mi-a daruit un copil sanatos prin monitorizarea ecografica detaliata, analize de sange repetate, si prin decizia de a interveni atunci cand fatul nu mai crestea si ar fi putut incepe sa sufere. Un medic profesionist si un om extraordinar, ii suntem recunoscatori pentru miracolul din viata noastra. Un mare plus pentru disponibilitatea si promptitudinea cu care raspunde pacientelor la orice intrebare, si calmul de care da dovada chiar atunci cand cazul este unul complicat.
Răspundeți
Scrisă la 11.01.2023
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Sarcina
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 29
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 1h
Nu recomand aceasta doamna doctor, desi prima impresie a fost buna, ea fiind extrem de comunicativa cu mine (am fost pt confirmare sarcina in sapt 7).
La fiecare vizita, dansa mi-a tot prescris analize si suplimente, unele din ele fiind nejustificate, fiind prescrise 'preventiv". In acele momente nu am realizat asta, ca orice viitoare mama, asculti doctorul si incerci sa faci tot ce spune ca sa fie bine.
Insa in sapt 9 sarcina s-a oprit din evolutie, si abordarea dansei s-a schimbat complet. Cand nu a mai fost bine, toate discutiile s-au schimbat complet catre abordarea "hai sa rezolvam sa scapam de problema."
Desi imi prezentase pe repede inainte optiunile pe care le aveam, discursul dansei a fost destul de ferm catre interventia chirurgicala "In ziua asta sunt de garda, este nevoie de o jumate de zi de internare si apoi pleci acasa. Te pun in contact cu agentul meu sa te contacteze si sa te decizi."
Nu am mai vrut sa colaborez cu dansa, am facut avort medicamentos desi dansa ma "sfatuise" ca nu e de preferat, si trecand peste toata intamplarea am realizat ca dansa incercase sa ma manipuleze, as fi platit peste 3000de lei pt o interventie ne-necesara, si cu riscuri poate mai mari decat cele asociate avortului medicamentos.
Luand apoi contact cu dr Ciobanu Anca de la Filantropia, am vazut ce inseamna un medic empatic, calm, si care nu te pune sa faci zeci de analize inutile daca nu este cazul, nu te panicheaza si iti ofera comfortul psihic de care are nevoie orice femeie insarcinata.
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Obstetrică - ginecologie

Dr. George Iancu Bucuresti, Spitalul Clinic Filantropia
Dr. Alina Simona Tudor Bucuresti, Alfa Medical Services - Izvorul Rece
Prof. Dr. Cornel-Petre Bratila Bucuresti, Spitalul Euroclinic - Regina Maria
Dr. Azdasher Naszan Bucuresti, Spitalul Clinic C.F. 2 București
Dr. Constantin Tudor Cojocaru Bucuresti, Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulatoriu Dr.Nicolae Kretzulescu
Dr. George Alexandru Filipescu Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgență Elias