Prof. Dr. Mihai Lucan

Urologie Cluj Napoca,
Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj Napoca

Prof. Dr. Mihai Lucan

Urologie

Cluj Napoca, Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj Napoca


Țara: Romania

Județ: Cluj, București

Localitate: Cluj Napoca, Bucuresti

Unități medicale:

Titulatura: medic pr. urologie, supraspecializari transplant

Specializare: Urologie

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(5.00)
(5.00)
(5.00)
(5.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 04.12.2021
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Hiperplazie de prostata
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 65
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 60
Nefasta, regret si voi regreta mereu clipa in care l-am cunoscut. M-am dus la dansul recomandat de catre un coleg pt o banala asa zisa hipertrofie de prostata. Defapt nici nu aveam prostata marita ci doar eram intr-un episod de prostatita acuta. Nu mi-a facut absolut nici o investigatie, direct la operatie. In timpul interventiei ( TURP) mi-a distrus uretra anterioara pt ca uretroscopul a fost prea mare pt calibrul uretrei mele dar el a fortat fara pic de mila si mi-a facut leziuni uriase pe uretra. A urmat un intreg cosmar si un comportament greu de exprimat in cuvinte din partea acestui doctor ( cuvantul doctor nu il merita). Regret amarnic că m-am lăsat purtat de cuvintele lui prietenoase și urmate: te pup dragoste,te imbrățișez cu dor,etc expresii de incheiere a 2 tel prin care mă ruga să nu amin operatia ci să vin urgent la clinica privată unde lucra (n-a ales una de stat).Pe linga tel lui am primit și de la secretară ca să se asigure ca mă operez. In spital dr.Costache (ecografist) mă tortura cu operația spunindu- mi că aceasta se dublează de la zi la zi. Interesant că eu in ciuda diagnosticelor malefice, urinam normal. Dr.Lucan mi-a creat primul semn de indoială medicală. Mi-a palpat zona vezicii urinare și mi-a spus prin palpare că se simte rezidiul vezical!!!!! Pe masa de operație am aflat că nu am adenom de prostată ci o prostatită infectioasă tratabilă prin antibiotic.Totuși s-a băgat uretroscopul ca de adenom, fără să se uite la calibrul uretrei mele. A forțat și după 2,5 cm a fost obligat sa oprescă opetația. A strivit și tăiat uretra prin care nu mai puteam urina. Mi-a băgat cu greu o o sondă de 14 , spunindu-mi ca trebuie să mă rog de sănătatatea lui pt că numai el poate face dilatații zilnice(pe bani) la uretră.Cind i-am zis că el imi provocase strictura, mi-a spus că o aveam de mult.Atunci cum urinam f bine , inainte de opetație?Am făcut o uretrografie care arăta că leziunea uretrală e recentă.M-a amenintat să nu dau curs vreunei plangeri.Bătut și cu banii luati, am plecat la alt doctor sa ma repare. Din pacate sunt multi pacienti nenorociti de el si care se repara ca si mine in alte parti. I-am cunoscut si m-au ingrozit povestea lor, unele mai urate ca a mea.
Răspundeți
Scrisă la 09.10.2018
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(5)
(5)
(5)
(5)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: tumora renala
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 62
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 30 min
Prof.Lucan este un medic foarte bun! a salvat ruda mea , a fost de acord sa opereze un caz refuzat de mai multi urologi ( inclusiv cei din Bucuresti)
Va dorim multa sanatare Domnule Profesor Lucan!
Răspundeți
Scrisă la 19.11.2015
Vreau sa va exprim profunda nemultumire legata de modul in care se trateaza pacientii la clinica acestui profesor. Am mers cu fratele meu la un consult. La primul medic la care am intrat am fost intrebati direct daca dispunem de fonduri pentru a sta de vorba cu acest domn profesor. Ni s-a explicat ca nu are rost sa ii pierdem timpul domnului profesor daca nu avem macar 6000 de euro disponibili.Dupa care am asteptat pe hol pana seara la opt iar acest domn profesor nici nu a aparut in clinica. Cand am facut programarea ni s-a garantat ca domnul Lucan Mihai va fi cel care ne va consulta.Atitudine lipsita de orice respect fata de bolnav!!!RUSINE, LUKMED!
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Urologie

Dr. Ioan Florian Manea Bucuresti, Institutul Clinic Fundeni
Dr. Bogdan Gabriel Parliteanu Bucuresti, Spitalul Clinic Sanador
Dr. Dan Stefan Diaconescu Bucuresti, Spitalul Clinic "Prof. Dr. Theodor Burghele" București
Dr. Florentin Dobrota Cluj Napoca, Clinica EndoPlus
Dr. Roberto Flavian Lazar Bucuresti, Institutul Clinic Fundeni
Dr. Traian Vasile Constantin Bucuresti, Spitalul Clinic "Prof. Dr. Theodor Burghele" București