Dr. Ovidiu Rosca

Psihiatrie Alba Iulia,
Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

Dr. Ovidiu Rosca

Psihiatrie

Alba Iulia, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia


Țara: Romania

Județ: Alba

Localitate: Alba Iulia

Unități medicale:

Specializare: Psihiatrie

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(3.00)
(2.00)
(1.00)
(1.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 24.07.2013
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(3)
(2)
(1)
(1)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Si eu sunt curios ca nu m-a consultat inainte de a ma\"trata\".
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): Vorba vine \"tratat\".
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: Am fost dus de politie.
In primul rand vreau sa mentionez faptul ca voia lui Dumnezeu este ca adevarul sa fie scos la lumina, iar in cazul de fata cand vorbesc despre adevar ma refer la adevarul a ceea ce s-a petrecut in viata mea in cazul de fata in timpul internarilor la Psihiatrie, la doctorul Rosca. Mentionez ca doctorul Rosca face tot posibilul sa musamalizeze aceste fapte, sa le ascunda, din rusine, din dorinta de a evita pierderi financiare si de timp din viata, deoarece legislatia Romaniei pentru faptele sale are si o parete de inchisoare de la 3 luni la 2 ani, din cate mi-a spus domnul comisar Dan Cosma care s-a ocupat de acest caz.
La momentul actual, desi s-a analizat plangerea mea efectuata la politie in care practic am pus pe tava politie municipale Alba Iulia dovezi clare de contraventi pe care le face doctorul Rosca, Eu am ramas tot handicapt, tot inscris la doctorul Rosca.
Datorita pozitiei doctorului Rosca de a se incrancena in vederea evitarii unei judecate drepte deschise, in primul rand inaintea lui Dumnezeu care este lumina iar apoi probabil, pentru corectia erorilor sale in fata unei instante de judecata ma vad silit a face public contraventiile doctorului Rosca, nu voi intra in amanunte, deoarece, eu cred ca ar fii in stare, in cazul in care as mai fii internat o data la dansul sa imi faca mult rau, poate chiar sa ma omoare.
De aceea prin acest comentariu va rog, cei care tineti la doctorul Rosca si daca intelegeti logica spuselor mele, convingeti-l ca este bine sa se impace cu mine si, daca se poate cu toti pacientii carora le-a facut rau. In spiritul Cuvantului lui Dumnezeu aduc versetele: Du-te impaca-te cu fratele tau iar apoi adu-ti darul tau pe altar. De asemenea
Sfânta Evanghelie după Matei
Cap. 5
22. Eu șnsă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; și cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului.
Mentionea, nu numai ca eu sunt in pericol, dar si dansul poate pati cum a patit-o medicul Bumbea, care a murit si poate s-ar fii putut evita.
M-as bucura ca doctorul Rosca sa poata plati pretul corect pentru faradelegile sale.
In acest sens, dupa ce a fost presat de politie, si-a cerut iertare in privat de la mine si a recunoscut ca a luat o suma de bani de la maica-mea, pe care dansul a estimat-o ca foarte mica, iar mamei mele i s-a parut foarte mare. Aceasta este una dintre contraventii clare, luarea de mita, a doua este modalitatea realizarii actului medical, a ascultat doar ce a spus maica-mea si ar fii putut sa o evalueze cat de cat caci si-ar fii dat seama ca sta prost cu atentia, cu urmarirea sirului de idei, cu memoria, nu isi stie tapani panica, etc, dar oricum faptul ca eu nu am fost supus unei anamneze inaintea ultimei internari, de exemplu, care a fost si inregistrata video nu ii da nici o scuza.
Mai pot aminti faptul ca desi i-am spus ca medicatia care mi-a dat-o acum, ultima oara si despre care o asistenta chiar mi-a soptit ca a fost foarte dura, mi-a cauzat scurgeri de lichide in spatele urechilor si nu poate fii verifiat, dar eu am simtit ca mi- facut rani pe creier, Nu a schimbat-o.
Si asadar, fara anamneza la internare la sfarsit mi-a scris si mi-a recomandat calduros niste injectii, de la care m-au durut picioarele si le-am simtit amortite.
Dar multumita Harului Domnului Isus Hristos, in care ma incred cu toata fiinta am iesit din stramtorarea, minciiunile si linia de viitor care mi se pusese la cale.
Menttionez de asemenea ca nu am facut nici o fapta contraventionala, ultima oara am fost internat parintii au spus, ultima oara cand i-am intrebat ca li s-a parut ca vreau sa ma aruinc de pe balcon. Ceea ce evident nicidecum nu mi-a trecut prin cap. Pe alta parte suspectez ca tata nu e chiar tata, ca mama e la a treia casatorie si de cand o stiu l-a dispretuit pe consort, care o saptamana de exemplu m-a injurat in fiecare zi inainte de internare, asa din senin. Si nu vreau sa mai amintesc alte evenimente care au dus la o mare fisura in cadrul relatiei mele cu parintii.
De asemena, in urma cu ceva vreme, cand am mai fost internat si m-a tinut 6 luni, dupa care m-au durut toate organele viscerale, capul, eram extrem de nervos, am fost obliagtr sa iau rispen care imi provoca dureri la aproximativ 15 minute dupa inghitire in zona tamplelor. Atunci se pare motivul internarii a fost ca de ce mai vorbesc despre versete din Scriptura. Si acum, in iarna ar fii vrut sa ma tina mai mult de aproximativ 2 luni si o saptamana cat am fost internat si am fost externat a doua zi, duipa ce am auzit ca i-ar fii facut vizita Comisarul Dan Cosma, care probabil atunci a ajuns la partea cu vizite din cadrul rezolvarii plangeri.
Multumesc celor ce vor citi acestg mesaj si vor lua atitudine.
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Psihiatrie

Dr. Florin Busuioc Alba Iulia, C.M.I. Dr. Florin Busuioc
Dr. Alexandru Cioanca Ighiu, C.M.I. Dr. Cioanca Alexandru
Dr. Ioana Simona Ciugudean Alba Iulia, C.M.I. Dr. Ciugudean Ioana Simona
Dr. Octavian Damian Blaj, Spitalul Municipal Blaj
Dr. Florina Alina Ghibu Alba, C.M.I. Dr. Ghibu Florina Alina
Dr. Adina Simona Lupulescu Alba Iulia, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia