Dr. Paul Niculescu

Ortopedie și traumatologie Bucuresti,
Spitalul Clinic de Urgență Floreasca

Dr. Paul Niculescu

Ortopedie și traumatologie

Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Specializare: Ortopedie și traumatologie

Anul absolvirii: 1992

Competențe:
ARTROSCOPIE

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(5.00)
(5.00)
(5.00)
(5.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 03.02.2022
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(5)
(5)
(5)
(5)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Ligament incrucisat anterior
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 35
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 1 h
Am fost operat de ligament incrucisat anterior în urma cu 2 ani și acum ma simt foarte bine . M-am întors la sport , chiar și la ski . Multumesc
Răspundeți
Scrisă la 08.11.2016
Stimata doamna,
Sotul meu a fost operat de d-ul Doctor de mai multe ori, de fiecare data dand dovada de foarte multa seriozitate si profesionalism, operatiile fiind un real succes. Este genul de medic care si dupa externare se intereseaza de starea pacientului, stabilind tratamente postoperatorii, program de recuperare, putand fi contactat telefonic indiferent de zi si ora, stabilind de comun acord tot ce trebuie facut pentru ca noi pacientii sa fim multumiti.
Dupa ce ca in spitalele din Romania (indiferent ca sunt de stat sau particulare) au ramas foarte putini medici buni, nu cred ca este normal sa-l blamati pe d-ul Doctor!
Am tot incercat sa postez acest comentariu pe site dar..... nu stiu din ce motive.... acesta nu a fost postat!!!
Răspundeți
Scrisă la 27.10.2016
Stimata d-na , fiica pacientului Irimia (Nehoiu,jud.Buzau),tatal dvs a fost tratat timp de o luna in alta unitate sanitara pt fractura de glezna si nefiind multumita,m-ati contactat pt consult.V-ati prezentat in data de 19.09.2016 cu tatal dvs pt internare si operatie programata pe data de 21 sept.Anterior datei de 19 sept,la cererea dvs,v-am acordat o consultatie neprogramata,pt care ati asteptat mai putin de 15 minute (sper ca va amintiti).Prezentarea pentru internarea pacientilor cronici are loc in cadrul sectiei,nu necesita prezenta medicului curant si NU in fata spitalului asteptand pe cineva (in cazul de fata,pe mine)sa va ia de mana si sa va rezolve aceasta problema.Incapacitatea dvs de a intelege ce aveti de facut,vad ca v-a determinat sa recurgeti la acuze nefondate,mincinoase si la remarci tendetioase,probabil dintr-o nevoie puerila de razbunare.La acea ora la care va referiti,am consultat si internat pacienti care nu au avut astfel de probleme ca dvs.Va sugerez sa studiati ce presupune legea calomniei si insultei din Codul penal. Dr.Paul Niculescu
Răspundeți
Scrisă la 20.09.2016
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: operatie
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 56
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 4 ore
Desi asa zisa consultatie urma sa aibe loc in Spitalul Floreasca, cred ca asta este mai putin important in raport cu ceea ce a urmat: Sa ajungi in Bucuresti cu un om care sta in ghips de 30 zile, de la 300km distanta la o cunsultatie la D-ul Doctor, cu toata increderea acordata unui medic ce ne-a dovedit candva profesionalism, intelegere, chiar empatie si te loveasca in fata cu dispret, aroganta, urlete si o totala lipsa de profesionalism ( duhnind a alcool dupa o noapte grea avuta ce l-a impiendicat sa ajunga la prima ora a diminetii la camera de garda), te lasa efectiv fara cuvinte.
Stimati Domni, Doamne,superiori sau colegi ai acestui domn, nefericiti viitori pacienti, va doresc din tot sufletul sa NU aveti parte de asemenea experiente , iar daca din D-ul Doctor Paul Niculescu a mai ramas vreo umbra din ceea ce chiar noua ne-a dovedit candva a fi, sa ii cunoasteti numai acea parte. Dincolo de suferinta noastra fizica, D-ul Doctor ne-a facut sa simtim o durere si mai mare: umilire si dispret - ceva ce nu merita nimeni, nici macar domnia sa.

O nota pentru D-ul Doctor: 10 acum 10 ani si 0(nimic) acum ..
D-ule Doctor, vi se potriveste o vorba romaneasca " Ce-am fost si ce-am ajuns!"
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Ortopedie și traumatologie

Dr. Marius Moga Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgența Militar Central "Dr. Carol Davila"
Dr. Dicran Casabalian Bucuresti, ProsperAnestezia
Dr. Stefan Emilian Bucuresti, Spitalul Clinic C.F. 2 București
Dr. Vladimir Puscasu Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgența București
Dr. Emil George Haritinian Bucuresti, Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular "Foișor"
Dr. Calin Dragosloveanu Bucuresti, Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular "Foișor"