Prof. Radu Deac

Chirurgie cardiovasculară

Prof. Radu Deac

Chirurgie cardiovasculară


Titulatura: Dr.

Specializări:

Anul absolvirii: 1962

Competențe:
Chirurgie cardiaca pediatrica

Reputație

 • Accesibilitate
 • Comunicare
 • Acuratețe
 • Recomandare
(5.00)
(5.00)
(5.00)
(5.00)

Opiniile pacienților

Vali
Scrisă la 07.07.2017
 • Accesibilitate
 • Comunicare
 • Acuratețe
 • Recomandare
(5)
(5)
(5)
(5)
 
 • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Bicuapidie aortica
 • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 22
 • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 5
Singurul chirurg cardiovascular care ă putut sa imi prescrie un regim alimentar si medicamentos. Nota 10 pentru ce a facut, ce face, și ce va face în viitor. Un profesionist desăvârșit.
Răspundeți
Ionescu Nicolaie
Scrisă la 03.12.2017
In urma unui infarct miocardic,am ramas cu sechele grave,una din solutii fiind interventia chirurgicala.Aveam cunostinta ce riscam si aveam si trei variante de abordare.Un profesor-doctor in Iasi,un profesor-doctor in Bucuresti,dar ceva din interiorma directiona spre cea de-a treia varianta,care mi se parea mai de incredere:profesorul-doctor Radu Deac,pe atunci si Director la Institutul Inimii Targu-Mures.Pe 3 noiembrie 2006,m-am prezentat la control cu rezultatele investigatiei medicale facute la Iasi,l-am cunoscut pe domnul Profesor,am discutat "pe fata"toate aspectele,iar pe 5 decembrie 2006,m-am internatla Spitalul Municipal Targu Mures.Pe data de 13.12.2006,am fost operat.Au fost probleme grave,la limita intre viata si moarte,dar,in principal,datorita inegalabilului domn Profesor,am supravietuit.Pe data de 23 decembrie 2006,am fost externat si am faut Sarbatorile de Iarna acasa,in mijlocul familiei.Daca am mai plans de atunci vreodata,am plans de fericire.De atunci,in fiecare an ,ca si acum ,am tin ut legatura cu Dumnezeul meu,profesorul Doctor Radu deac,pe care il respect ,il apreciez si il iubesc ...ca pe mama.Dumnezeu sa ii dea cult mai mult bine in viata si cariera,caci bunatatea si daruirea si seriozitatea si dragostea sa nu au echivalent.In pragul Sfintelor Sarbatori de Iarna,ii doresc si acum un An Nou 2018 asa cum si-l doreste cel mai mult ii multumesc si inchei cu calda si sincera urare "La Multi Ani!"
Cu drag si respect,
ing.Nicolaie Ionescu
Bacau,03.12.2017
Răspundeți
Vizitator
Scrisă la 08.12.2018
 • Accesibilitate
 • Comunicare
 • Acuratețe
 • Recomandare
(5)
(5)
(5)
(5)
 
 • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: operatie pe cord deschis
 • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 52
 • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 20 min
Cel mai fericit Craciun
7 decembrie 2018
Ma numesc Nicolaie Ionescu,sunt din Bacau,am 64 de ani si scriu des la rubrica “Bacaul vorbeste”.

Astazi am sa va povestesc,despre cel mai fericit Craciun pe care l-am trait pana acum.

In 2006 ,chiar la inceputul lunii august,putin a lipsit” sa-l vad pe Domnul”,chiar la Manastirea Pangarati,pe care o vizitam impreuna cu familia.Am suferit un infarct,am avut insa noroc,dar nu intr-atat de mult incat sa spun ca am scapat.

A urmat o perioada grea,de analize,tratament,iar analizae si apoi propuneri de solutii…,fara alternative.Pe 5 decembrie 2006,am fost internat la Spitalul de boli cardio-vasculare ,la Targu Mures.

Norocul si fericirea mea a fost sa am acceptul de colaborare cu renumitul medic,Profesor Doctor Radu Deac.Am trecut prin “furcile caudine”,de fapt o perioada de puternica disperare interioara.Nu m-am plans,nu am cerut ajutor decat lui Dumnezeu si am acceptat ideia”ce va fi,va fi!”.Pe 13 decembrie ,la ora 8 dimineata,am fost operat de Profesorul Doctor Radu Deac si actualul Profesor Doctor Raicea Victor.

Mi-am revenit din anestezie,seara in aceeasi zi la 16,30.Putin dupa aceea a fost vizita comisiei de medici,constatandu-se ce se putea mai grav,o hemoragie interna inexplicabila.Si datorita domnului Dr.Raicea ,caruia practic ii datorez viata,am fost re-deschis”si re-pus la punct”.

Mi-am revenit din nou,dimineata la 3,30.Si…am scapat.Incet incet am reluat viata”de la capat”.Cam o luna de zile,nu am crezut ca tot ceea ce traiam era realitate,ci doar ca era tarit intr-o viata paralela.Am fost externat pe data de 23 decembrie 2006,adica de ziua mea de nastere.A venit familia si spre seara am ajuns Acasa.Bineanteles,totul era confuz,eram inca sub sedative.

A urmat la numai o zi Craciunul,cel mai fericit Craciun din viata mea!Nu ma intrebati cum a fost insa atunci,deoarece nu cred ca imi voi aminti vreodata.Atat cred ca am fost foarte fericit,mai fericit ca niciodata.

Daca tot am ocazia,o folosesc,multumind din suflet celor doi medici,pentru mine ei reprezinta temporar,Dumnezeu Tatal si Iisus Hristos si sa le doresc acum,la Sfintele Sarbatori de Iarna ,ceea ce au meritat si merita,adica succes,laude, sanatate,fericire si realizari frumoase”La multi Ani!”.
Răspundeți
Ionescu Nicolaie
Scrisă la 24.12.2020
 • Accesibilitate
 • Comunicare
 • Acuratețe
 • Recomandare
(5)
(5)
(5)
(5)
 
 • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: cardiopatie ischemică,cu infarct miocardic
 • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: nu a fost cazul
Am mai spus-o,repet deci,acum,că,de acest gen de medici,are nevoie medicina românească,societatea în general.Din nefericire pentru noi toți,societatea este într-un catastrofal declin și nu văd forța care ar putea stopa acest îngrijorător fenomen.
Domnului Profesor Deac îi datorez unda verde care a continuat filmul vieții mele.Mă mulțumește această posibilitate de a-i adresa modestul,dar sincerul meu(nostru )mesaj cu ocazia Sarbătorilor de sfărșit de An.Respectul și recunoștința noastră pentru nobilul gest făcut cu ani în urmă.Dumnezeu să vă lumineze,să vă țină sănătos într-un imens de fericire și îpliniri frumoase.La Multi Ani!-Dumneavoastra si celor dragi,apropiați.
Răspundeți
Mariana Popa
Scrisă la 28.02.2021
 • Accesibilitate
 • Comunicare
 • Acuratețe
 • Recomandare
(5)
(5)
(5)
(5)
 
 • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: stenoza coronariana peste 90%
 • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 63 ani
 • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: conf. programării
Am fost operată pe cord deschis cu complicații de fază terminală. Am stat 5 zile în moarte clinică. Am fost în atenția d-lui dr.Radu Deac în fiecare zi și a întregului personal medical. Am fost beneficiara unei atenții deosebite cu tenacitate aplicată, astfel că după 5 zile am revenit la viață. După 15 ani pot întreaga mea recunoștință și prețuire prof. dr. Radu Deac și echipei Domniei sale. Azi, în mod special fiind ziua de naștere a „salvatorului” meu, dr. prof. Radu Deac . LA MULȚI ANI ȘI ÎNTREAGA MEA GRATITUDINE. STIMATE dR.RADU DEAC!!!
Pacienta Popa Mariana din Brașov
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Chirurgie cardiovasculară

Dr. Victor Raicea Târgu Mureș, Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureș
Dr Alexandru Oprea Cluj Napoca, Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" Cluj-Napoca
Dr. Gabriela Cozmanciuc Bucuresti, Inimed 360 - Medicina Cardiovasculara
Dr. Stanislav Rurac Bucuresti, Sanador - Clinica Decebal
Dr. Cristian Voica Bucuresti, Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu" București
Dr. Erno Jerzicska Oradea, Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea

Alți doctori cu specializarea Chirurgie vasculară

Dr. Victor Raicea Târgu Mureș, Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureș
Dr Alexandru Oprea Cluj Napoca, Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" Cluj-Napoca
Dr. Raul Şandor Cluj Napoca, Spitalul Clinic Județean de Urgența Cluj-Napoca
Dr. Gabriela Cozmanciuc Bucuresti, Inimed 360 - Medicina Cardiovasculara
Dr. Erno Jerzicska Oradea, Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea
Dr. Oriana Elena Moraru Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. Agrippa Ionescu“ București