Dr. Ramona Octaviana Gheorghe

Psihiatrie pediatrică Bucuresti,
Mind Health Center

Dr. Ramona Octaviana Gheorghe

Psihiatrie pediatrică

Bucuresti, Mind Health Center


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Specializare: Psihiatrie pediatrică

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(3.00)
(3.00)
(1.00)
(1.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 23.06.2023
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(3)
(3)
(1)
(1)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: tulburare spectru autist
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 2 ANI 9 LUNI
Ne-am prezentat cu copilul la controlul de rutina pe care il programasem la 3 luni distanta fata de consultul initial, asa cum ne recomandase insasi dna. doctor, cu care in prima faza am interactionat foarte bine.
La acest control de rutina dna. doctor a fost total neprietenoasa cu cel mic, a ridicat tonul la el inca de la intrarea in cabinet, spunandu-i sa inghita saliva, desi cel mic nu are o problema in a saliva excesiv sau a nu inghite saliva, era un episod izolat de saliva in coltul gurii.
I-am transmis dnei. dr. ca cel mic este nedormit si nu a mancat bine in acea zi, tocmai pt a-l trata comportamental cu mai multa blandete, insa nu a fost sa fie.
Cel mic nu a mai dorit sa coopereze cu dna. dr. dupa episodul cu indemnul pe ton ridicat sa inghita saliva, a aruncat jucariile pe care i le inmana, culminand prin a arunca o jucarie mai voluminoasa, moment in care dna. dr. a tipat la el: "X ridica in momentul asta jucaria!!!" s-a ridicat de pe scaun si l-a luat de brate ca pe o marioneta de brate, fortandu-l sa ridice cu propriile lui maini jucaria de pe podea, ca cel mic sa stie citez "ca dupa actiune urmeaza si consecinta".
Copilul nu a mai lasat-o sa se apropie de el, a plans in bratele mamei si se indrepta numai catre usa pt a pleca, comportament pe care dna. dr. l-a catalogat ca fiind specific TSA.
La final ne-a indemnat sa il iubim asa cum este el si a punctat ca il banuieste de un inceput sa raceala si daca se adevereste acest inceput de raceala, sa ingoram consultatia tocmai tinuta.
Pentru comportamentul copilului din acea sedinta ne-a prescris o reteta pt Rispolept (repet, copilul are 2ani si 9luni) care se administreaza incepand cu 5 ani conform prospectului insotitor revizuit in ianuarie 2019.
Nu contest diagnosticul aplicat, nici capacitatea dumneaei de a-si profesa meseria, insa le transmit celorlalti viitori pacienti ca atitudinea dnei. doctor nu este intotdeauna empatica fata de pacienti si de insotitorii acestora.
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Psihiatrie pediatrică

Dr. Simona Macovei Bucuresti, Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Alexandru Obregia" București
Dr. Magdalena Budisteanu Bucuresti, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Domeniul Patologiei și Științelor Biomedicale "Victor Babeș"
Dr. Mirela-Victoria Hățiș Bucuresti, Spitalul de Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgoș" București
Dr. Elena Tudorache Bucuresti, Spitalul de Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgoș" București
Dr. Cristina Gianina Anghel Bucuresti, Medicover - Clinica Unirii
Dr. Madalina Linte-Potoroacă Bucuresti, Centrul Medical Ioana Bucuresti