Dr. Tascu Beiu

Târgoviște,
ImunoCell

Dr. Tascu Beiu

Târgoviște, ImunoCell


Țara: Romania

Județ: Dâmbovița

Localitate: Târgoviște

Unități medicale:

Titlu Universitar: Asistent Universitar

Anul absolvirii: 1988

Competențe:
laseri reci si tehnici celulare

Performanțe medicale

01.01.2021 PSORIAZIS-UL: ... acum nu mai suntem neputinciosi in fata unei asemenea boli!

... uita de crustele ingrosate, de mancarimea dusa pana la arsura sau durere, de desprinderea unghiilor din radacina ori de durerile articulare; dar – mai ales, uita de stigmatizarea sociala!
FOTO-OXIDAREA SANGELUI CU LASERI IN ULTRAVIOLET DE BANDA LUNGA SANGELUI ... UN TRATAMENT CARE A REUSIT SA ELIMINE DEFINITIV, INTR-O PROPORTIE COPLESITOARE, INTREAGA SIMPTOMATOLOGIE A BOLII PSORIATICE, CHIAR SI IN CAZUL CELOR AFLATI IN FAZA FOARTE GRAVA SAU NERESPONDENTI PANA ACUM LA NICIUN ALT TRATAMENT

Fara corticosteroizi sau imuno-supresoare, fara creme sau spray-uri ineficiente; si totul, dintr-un singur ciclu terapeutic !

In urma procesului de foto-oxidare, celulele debilizate biologic absorb o cantitate enorma de energie fotonica (de cinci ori mai multa decat celulele sanatoase ale corpului), ceea ce va duce la distrugerea lor aproape instantanee si obtinerea unui raspuns imunitar supra-alimentat – similar vaccinarii autogene, si declansarea asa-numitului proces de „reactivare imuna secundara indusa”, prin care sistemul imunitar se reseteaza complet si boala se va opri la sursa.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta:
IMUNOcell
clinica cu supra-specializare in tratatmentul bolilor autoimune, virale si inalt infectioase
telefon: 0245.217.837 • 0723.267.322 • 0761.909.981 • 0723.215.111
email: contact@imunocell.ro