Filtrați după

Evenimente medicale

Congresul National de Cardiologie Editia a 59-a
Cardiologie Sinaia, Centrul International de Conferinte Casino si Hotel International Sinaia

Evenimentul este o excelenta oportunitate pentru participanti sa invete, sa fie instruiti si sa gaseasca raspunsuri concrete pentru diferite situatii intalnite in practica lor prin intermediul unui program stiintific de top cuprinzand cele mai noi descoperiri medicale, studii de caz, sesiuni si cursuri practice precongres de educatie medicala continua. Congresul National de Cardiologie este, de asemenea, evenimentul reper unde intreaga comunitate medicala descopera in cadrul zonei expozitionale cele mai inovatoare dispozitive prezentate de companiile farmaceutice partenere sustinand astfel ...

Conferinta Medicala “Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan” – BUCURESTI
Medicină internă Bucuresti, Hotel Novotel, Calea Victoriei 37B

Evenimentul va incepe la ora 10.00 si are statut de Curs de Educatie Medicala Continua si va creditat de catre Colegiul Medicilor din Romania cu puncte EMC si de catre OAMMR cu credite pentru asistentii medicali. Conferinta este structurata in 2 zile de sesiuni interactive interdisciplinare ce abordeaza subiecte de actualitate din urologie, chirurgie generala, medicina interna si cardiologie, obstetrica-ginecologie, gastroenterologie, ortopedie-traumatologie si nu numai.

Congresul National de Endocrinologie Editia 2020
Endocrinologie Oradea, Hotel Continental Forum, Oradea

Societatea Romana de Endocrinologie organizeaza la Bucuresti, in perioada 17-20 iunie 2020, la Oradea, cel de-al XXVIII-lea Congres National de Endocrinologie. Eveniment creditat cu ore de Educatie Medicala Continua de Colegiul Medicilor din Romania.

URGEMED 12
Medicină de familie Bucuresti, Teatrul Elisabeta, Bucuresti

Curs consacrat prin actualitatea si calitatea informatiilor transmise si aflat la cea de-a unsprezecea editie, URGEMED isi propune sa promoveze noile ghiduri si protocoale de diagnostic si tratament in cabinetul medicului de familie. URGEMED este singura manifestare stiintifica al carei obiectiv consta in prezentarea celor mai recente ghiduri si protocoale, cu participarea unor reputati medici specialisti, lideri in domeniul medical, alaturi de medici formatori in medicina de familie.