C.I.P. Psih. Bogdana Nicoleta Bursuc

Cabinet Medical de Psihiatrie si Psihoterapie
Bucuresti

C.I.P. Psih. Bogdana Nicoleta Bursuc

Cabinet Medical de Psihiatrie si Psihoterapie

Bucuresti


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Adresa: Bd. Dacia, nr.84, et.2, ap.3, Bucuresti

Tipul unității medicale Cabinet Medical de Psihiatrie si Psihoterapie

Descriere: Psihoterapie (anxietate, depresie, renuntare la fumat)
Psihoterapie cognitiv-comportamentala

Fiecare dintre noi are momente in care se lupta cu suferinta: avem emotii intense si dificile, ganduri negre, amintiri dureroase, senzatii nedorite sau intolerabile. Ne gandim la toate acestea, ne ingrijoram in legatura cu ele, le anticipam, ne speriem de ele, ne intrebam daca vom mai fi ca inainte..

Multi oameni trec prin momente de ANXIETATE si DEPRESIE in diferite perioade ale vietii lor. De 9 ani suntpsiholog si ajut oamenii sa isi recapete linistea, increderea si sa isi construiasca o viata de care sa se bucure.

Majoritatea oamenilor care au probleme de ANXIETATE si DEPRESIE asteapta prea mult pana sa ceara ajutor, sperand ca lucrurile se vor imbunatati si problemele vor trece. Studiile arata ca o data cu trecerea timpului aceste probleme se agraveaza, NU „trec”, iar trecerea timpului este inutila, nu conduce la nimic bun. Aceste probleme sunt tratate prin psihoterapie cognitiv-comportamentala.

Te pot spijini sa faci schimbarile de care ai nevoie, sa inveti lucrurile care te pot ajuta in aceste momente, astfel incat sa fii cum ai fost, sa se bucuri de viata, nu sa iti fie frica, sa privesti inainte cu incredere, nu cu tema, sa iti construiesti o viata de care sa te bucuri ca o traiesti.

Ultima actualizare a datelor: 10.12.2014

Specializări acoperite