Cabinet Medical Endoscopie Chirurgie Dr. Cristina si Daniel Oprea

Cabinet Medical Endoscopie Chirurgie Galati
Galați, județul Galați

Cabinet Medical Endoscopie Chirurgie Dr. Cristina si Daniel Oprea

Cabinet Medical Endoscopie Chirurgie Galati

Galați, județul Galați


Țara: Romania

Județ: Galați

Localitate: Galați

Adresa: Str. Regiment 11 Siret nr. 37 E
(mai jos de Tribunal mergand spre Faleza Dunarii)

Tipul unității medicale Cabinet Medical Endoscopie Chirurgie Galati

Descriere: Cabinetul a luat fiinta la initiativa D-nei Dr. Cristina Oprea si a D-lui Dr. Daniel Oprea ca urmare a faptului ca, la nivel de Galati, in ultimul timp, a crescut nevoia de servicii de endoscopie superioara, colonoscopie, polipectomie si prelevare biopsie endoscopica. Lucrand in domeniu, domnii doctori au constatat ca foarte multi galateni erau nevoiti, bolnavi fiind, sa parcurga distante lungi ca sa beneficieze de unele din aceste servicii.

Astfel, pentru a veni in intampinarea acestora si a-i sprijini, D-na si D-nul Dr. Oprea au investit in cele mai performante echipamente care sa le permita sa poata presta un act medical de calitate, in toate dotarile care sa creeze o atmosfera placuta si confort pacientilor in cadrul cabinetului si in tot ceea ce era necesar pentru a-si putea desfasura activitatea cu profesionalism, asa cum fac de obicei.

In acelasi timp, pentru a completa echipa medicala, dansii au ales asistente foarte bine pregatite profesional si care pun pasiune in ceea ce fac.

Ultima actualizare a datelor: 21.06.2016