Cabinet de Psihoterapie Portrait

Cabinet de Psihologie
Timișoara, județul Timiș

Cabinet de Psihoterapie Portrait

Cabinet de Psihologie

Timișoara, județul Timiș


Țara: Romania

Județ: Timiș

Localitate: Timișoara

Adresa: Calea Dorobanților nr. 34

Tipul unității medicale Cabinet de Psihologie

Descriere: Bine ați venit! Cabinetul de psihoterapie PORTRAIT, Timișoara, oferă servicii complete de psihoterapie pentru adulți, adolescenți, copii, cupluri și familii.

Sunt de părere că momentele în care resimțim lipsa echilibrului pot fi, de fapt, oportunități unice de conștientizare a unor aspecte importante despre noi și despre viața noastră. Psihoterapia oferă ajutor în a utiliza aceste oportunități, celor care trec prin astfel de momente.

în ședințele de psihoterapie, îmi îndrum clienții spre propriile resurse și abilități. Odată descoperite, ei învață să le utilizeze pentru a produce schimbarea dorită.

Clienții mei vin cu probleme diverse, probleme de sănătate care nu au putut fi rezolvate cu medicamente, dificultăți în relația de cuplu sau în relație cu ceilalți, probleme de relație părinte-copil, probleme de relație între frați, despărțiri/divorț/doliu, tulburări afective, anxietate/atacuri de panică/fobii, tulburări de dinamică sexuală, dependențe, tulburări de personalitate, tulburări de comportament alimentar, controlul greutății corporale, ticuri, balbism, diverse frământări personale, probleme școlare sau la locul de muncă. în oricare dintre aceste momente, terapeutul poate servi ca un aliat valoros în întâlnirea cu provocările vieții.

Dacă vă pot fi de folos, nu ezitați să mă contactați direct prin telefon sau e-mail.

Ingrid Schiffer, psiholog, psihoterapeut

Telefon: 0728 042 470
E-mail: schiffer.ingrid@portrait101.ro; schiffer.ingrid@gmail.com

Cereți o programare pentru ora preferată.

Ultima actualizare a datelor: 10.02.2015

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Secția Psihologie

Doctori în alte secții