Centrul Medical Eurosanity

Centru Medical
Bucuresti

Centrul Medical Eurosanity

Centru Medical

Bucuresti


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Adresa: CALEA PLEVNEI 44,BUCURESTI SECTOR 1

Tipul unității medicale Centru Medical

Descriere: CENTRUL MEDICAL EUROSANITY va ofera asistenta m­edicala de calitate, consultatii de specialitate, analize medicale de laborator, investigatii paraclinice avand in dotare aparatura de ultima generatie si inalta performanta, personal medical cu inalta competenta profesionala .

Activitatea desfasurata in cadrul centrului isi propune sa raspunda unei serii foarte largi de cerinte medicale cu plata si prin contract cu Casa de Asigurari de Sanantate (CASMB) pe specialitati medicale si investigatii paraclinice .

Centrul Eurosanity va ofera servicii de performanta si calitate superioara.

Echipa de medici profesionisti impreuna cu restul personalului de specialitate fac eforturi pentru a atinge obiectivele propuse investind permanent in dezvoltarea profesionala. Principalul nostru obiectiv este acela de a veni in intampinarea dumneavoastra ca si pacient cu servicii pe masura in conformitate cu standardele implementate.

"Oferind servicii medicale de calitate ca urmare a indeplinirii obiectivelor de performanta : promptitudine, incredere, flexibilitate, calitate si un pret bun pentru servicii pe masura."

Ultima actualizare a datelor: 04.02.2015

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Secția OG

Doctori în alte secții