Centrul Medical Hygeea Iasi

Cabinet Medical de Recuperare
Iasi, județul Iași

Centrul Medical Hygeea Iasi

Cabinet Medical de Recuperare

Iasi, județul Iași


Țara: Romania

Județ: Iași

Localitate: Iasi

Adresa: Str. Hatman Sendrea, nr. 2A, Iasi

Tipul unității medicale Cabinet Medical de Recuperare

Descriere: Sanatatea este cel mai de pret lucru pentru fiecare dintre noi si din acest motiv dorim sa o protejam si sa o mentinem. Putem realiza acest lucru doar fiind atenti la stilul nostru de viata, la alimentatie, la starile emotionale si la echilibrul atat de fragil dintre munca si odihna. Cu totii ne dorim sa ne imbunatatim calitatea vietii, iar miscarea zilnica, odihna, momentele de relaxare in familie si atentia acordata sanatatii ne ajuta sa ne realizam acest obiectiv.

De asemenea, sa nu uitam niciodata ca sanatatea noastra este un dar si avem obligatia de a o intretine prin controale medicale periodice, iar in cazul aparitiei unor afectiuni acestea trebuie tratate prompt cu sprijinul medicilor specialisti.

Centrul Medical Hygeea vine in sprijinul pacientilor oferind servicii medicale in specialitatile: recuperare, medicina fizica, balneologie si reumatologie.

Localizat in baza de tratament Nicolina, centrul medical se bucura de accesul la factori naturali folositi in procedurile de recuperare (ape minerale sulfuroase si namol), ce au proprietati remarcabile in tratarea afectiunilor reumatismale si neurologice.

Echipa de specialisti este formata din medici primari si specialisti, asistenti medicali de balneofizioterapie si kinetoterapeuti, cu o vasta experienta in profilaxia si recuperarea afectiunilor si a traumatismelor musculo-scheletice, precum si a afectiunilor reumatismale.

Echipamentele performante, sala de kinetoterapie proprie si mediul ambiant atent conceput si amenajat confera un spatiu optim pentru realizarea tratamentelor si programelor de relaxare si intretinere corporala.

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Secția Ambulatoriu de specialitate

Doctori în alte secții