Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Medstar 2000

Centru de Diagnostic si Tratament
Constanța, județul Constanța

Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Medstar 2000

Centru de Diagnostic si Tratament

Constanța, județul Constanța


Țara: Romania

Județ: Constanța

Localitate: Constanța

Adresa: Str. Ion Lahovari nr.41

Tipul unității medicale Centru de Diagnostic si Tratament

Descriere: Centrul medical Medstar 2000 asigura o gama larga de servicii medicale, consultatii si tratamente.
Combinand echipamentul performant cu un personal medical de laborator aflat intr-o continua pregatire in domeniu, laboratorul MEDSTAR 2000 Constanta demonstreaza excelenta in domeniul analizelor medicale, oferind pacientilor siguranta si incredere, prin acuratetea rezultatelor si rapiditatea eliberarii acestora.
Gama de investigatii medicale care se pot efectua in policlinica MEDSTAR 2000 este complexa si include peste 20 de specialitati, de la medicina generala si de familie pana la hematologie si alergologie.
Centrul medical dispune de asemenea de o clinica de chirurgie privata la standarde europene, cu specialisti de prestigiu din sistemul medical constantean.
Clinica este structurata pe cinci nivele, fiind dotata cu doua lifturi ce permit o accesibilitate usoara a tuturor categoriilor de bolnavi si dispune de un total de 14 rezerve cu 1 sau 2 paturi, cu monitorizare continua a functiilor vitale ale pacientului, toate avand incluse facilitatile unui hotel de 4 stele (internet, telefonie, televiziune prin cablu, frigider, clima).

Ultima actualizare a datelor: 13.12.2013

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Secția CHIRURGIE

Doctori în alte secții