Centrul Medical Sabyc

Centru Medical
Bucuresti

Centrul Medical Sabyc

Centru Medical

Bucuresti


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Adresa: Bd. I. Mihalache nr. 13, sector 1, Bucuresti

Tipul unității medicale Centru Medical

Descriere: Centrul Medical Sabyc este o clinica multidisciplinara ce desfasoara activitati de inalta competenta medicala in domenii variate precum reproducere asistata, ginecologie, chirurgie plastica, stomatologie, oftalmologie, medicina naturista, dermatologie si ortopedie.
Clinica noastra a deschis in anul 1999 cel de-al doilea centru privat de fertilizare \\\"in vitro\\\" din Romania. Departamentul de reproducere asistata a functionat pe tot parcursul celor noua ani, aducand fericirea multor familii.In acest interval au fost realizate 1200 de cicluri de stimulare, cu o medie de succes de 33%. Pacientii ce s-au adresat centrului nostru au fost atat pacienti romani cat si straini(Israel, Italia, Anglia), patologia de infertilitate fiind variata. Au fost aplicate proceduri de fertilizare conventionale (FIV), proceduri de fertilizare cu micromanipularea gametilor (ICSI), metode complementare pentru cresterea sansei de implantare (hatching), biopsii testiculare in cazurile de azoospermie obstructiva si non-obstructiva.
Centrul Medical Sabyc beneficiaza de o banca de sperma cu o valabilitate de 20 de ani si o banca de embrioni cu o valabilitate de 7 ani. Profesionalismul si inalta competenta in desfasurarea activitatilor centrului au fost si sunt in atentia noastra in permanenta, de aceea am pastrat o continua legatura cu centre renumite din Israel si am recurs la consultanta si indrumarea directa din partea unor specialisti cu experienta si recunoscuti in domeniu: Dr.Lewit Nathan( Bnei Zion, Haifa ), Prof.dr.Dov Feldberg( Rabin Medical Center-Beilinson, Tel Aviv), embriologi Dr.Ziskind Genia si Dr.Gili Paz( Clinica Bnei Zion, Haifa), embriolog Dr.Eli Girsh(Spitalul Hadasa, Ierusalim), Dr. Cornelia Sparios(Spitalul Niguarda Ca\\\'Granda, Milano, Italia).
Noi punem la dispozitia cuplurilor aflate in dificultate de a procreea, o echipa de specialisti competenti pregatiti in centre de referinta din strainatate (Israel, Franta, Elvetia).


Servicii medicale:
- Fertilizare \\\"in vitro\\\"
- Chirurgie estetica; alaturi de:
- Obstetrica ginecologie
- Chirurgie
- Oftalmologie
- Ortopedie
- Dermatologie
- Acupunctura
- Stomatologie
- Psihoterapie Prin Chiropractica
- Medicina traditionala chineza
- Urologie
- ORL

Doctori care activeaza în această unitate medicală