C.I.P. Psih. Dascalu Maria Catalina

Cabinet de Psihologie
Focșani, județul Vrancea

C.I.P. Psih. Dascalu Maria Catalina

Cabinet de Psihologie

Focșani, județul Vrancea


Țara: Romania

Județ: Vrancea

Localitate: Focșani

Adresa: al. 1 iunie, bl.H1, ap. 64

Tipul unității medicale Cabinet de Psihologie

Descriere: SERVICIILE OFERITE :
Psihologia muncii si organizationala - vizeaza colaborarea cu sectorul de medicina muncii in concordanta cu legea privind securitatea si protectia muncii. Metodele psihologice in acest domeniu sunt de asemeni utilizate in vederea evaluarii, selectiei si expertizei psihologice la angajare/mentinere in functie sau in scopul avizarii psihologice, pentru diagnoza si intenventie organizationala, precum si realizarea consultantei psihologice pentru managementul resurselor umane.
Psihologia transporturilor - se adreseaza angajatorilor care au ca obiect de activitate transporturile sau persoanelor fizice care doresc sa obtina permisul de conducere auto.
Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale - se adreseaza in special angajatorilor care au personal care necesita aviz de port arma sau persoanelor fizice ce doresc sa obtina permisul de port arma
Psihologie clinica - presupune investigarea si psihodiagnosticul tulburarilor mentale, evaluarea starii mentale ca preconditie pentru desfasurarea unor activitati care impun prin lege examinarea psihologica, evaluarea gradului de discernamant si a dezvoltarii psihice, precum si interventii specifice de tipul consilierii, psihoterapiei
Psihoterapie cognitiv comportamentala, relaxare si hipnoza eriksoniana - iți oferim o educație mentală pentru a fi puternic emoțional și sănătos!
Psihoterapie turistica - In acest mod, oricine doreste sa trateze probleme precum stress-ul, nevroza, depresia, disfunctii in cuplu, poate beneficia atat de o calatorie intr-o zona deosebita, cat si de sedinte de psihoterapie.
Psihologie online - Acest serviciu se adreseaza atat persoanelor din Romania, cat si celor din strainatate.

Ultima actualizare a datelor: 08.01.2015

Doctori care activeaza în această unitate medicală