Clinica de Diagnostic Gral

Clinica
Bucuresti

Clinica de Diagnostic Gral

Clinica

Bucuresti


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Adresa: Str. Traian Popovici (fosta Unitatii), nr. 79-91,
sector 3

Tipul unității medicale Clinica

Descriere: Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este lider pe segmentul oncologic şi al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice.

Gral Medical dispune de o reţea proprie de 30 centre medicale, dintre care 14 laboratoare, 14 clinici (din care 3 centre de imagistica medicala) si 2 spitale private cu 4 sectii (radioterapie, chimioterapie, chirurgie si dializa) in Bucuresti, Prahova, Dolj, Sibiu, Argeş, Valcea, Vrancea şi Bacau, iar echipa medicală recunoscută la nivel naţional depăşeşte în prezent 1200 de persoane.
Sub sloganul “Suferinţe Vechi, Tratamente Noi” Gral Medical a reuşit să implementeze servicii noi şi eficiente pentru a veni în întâmpinarea pacienţilor cu o alternativă la sistemul de sănătate (public şi privat) existent. Astfel, în scurt timp Gral Medical a devenit cea mai dinamică companie de servicii medicale din România. Perseverenţa, performanţa, serviciile personalizate, inovaţia şi rezultatele obţinute stau la baza diferenţierii sale pe piaţa serviciilor medicale private din România.
Analize medicale de laborator
Reţeaua naţională de laboratoare asigură o gamă completă de servicii medicale de cea mai ȋnaltă calitate certificate de standardul ISO 9001:2008 şi acreditate ȋn conformitate cu SR/EN/ISO15189:2013. Analizele de laborator se efectuează cu echipamente automatizate, de ultimă generaţie, asigurându-se efectuarea a peste 1000 de analize diferite de laborator.

Ultima actualizare a datelor: 17.12.2015

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Secția Medicina Interna

Secția Gastroenterologie

Secția Alergologie si Imunologie Clinica

Doctori în alte secții

Imagini cu unitatea medicală