Clinica de Nutritie KiloStop

Clinica de Nutritie
Bucuresti

Clinica de Nutritie KiloStop

Clinica de Nutritie

Bucuresti


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Adresa: - KiloStop Cismigiu: Str Stirbei Voda, nr 94, Bucuresti
- KiloStop Dorobanti: Str. Jean Texier, nr 3, Bucuresti
- KiloStop Unirii: Strada Cluceru Udricani, nr.18, Bucuresti

Tipul unității medicale Clinica de Nutritie

Descriere: Clinica de Nutritie KiloStop a ajutat in doar 3 ani de zile 5.900 de persoane sa slabeasca peste 61.000 kilograme, cu spirjinul echipe formata din 30 de medici nutritionisti.
Dietele KiloStop sunt personalizate în funcție de: alimentele tale preferate, metabolismul tău, programul tău zilnic, riscul cardiovascular, greutatea la care vrei să ajungi și cu ce viteză vrei să parcurgi drumul către silueta dorită.
Afli cu precizie de 99,8% câte kilograme de grăsime și apă ai în corp cu ajutorul celui mai performant cântar din România (GAIA 359)
La KiloStop afli cât de lent este metabolismul tău (cu precizie de 97,3%) folosind un aparat computerizat care măsoară oxigenul consumat de corpul tău în repaus.
Afli care din cele 22 de vitamine și minerale esențiale lipsesc din dieta ta actuală prin intermediul Analizei Dietetice Aprofundate. KiloStop este singura clinică din România care efectuează această analiză.
5 dieteticieni KiloStop lucrează în paralel cu 30 de medici nutriționiști pentru a-ți oferi cele mai sănătoase și gustoase rețete!
80% din oamenii care slăbesc se îngrașă la loc! De aceea, am creat unprogram special pentru menținere astfel încât să scapi odată și pentru totdeauna de kilogramele în plus.

Intra pe site-ul nostru www.kilostop.ro si PROGRAMEAZA-TE ACUM pentru a putea beneficia de DISCOUNT-ul de 60% la consultatia initiala si de CADOUL nostru surpriza!

Ultima actualizare a datelor: 15.07.2016