Clinica de Obstetrica Ginecologie II Dominic Stanca

Clinica de Obstetrica Ginecologie
Cluj Napoca, județul Cluj

Clinica de Obstetrica Ginecologie II Dominic Stanca

Clinica de Obstetrica Ginecologie

Cluj Napoca, județul Cluj


Țara: Romania

Județ: Cluj

Localitate: Cluj Napoca

Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 57

Tipul unității medicale Clinica de Obstetrica Ginecologie

Ultima actualizare a datelor: 12.12.2015

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Secția Clinica

Specializări acoperite

Opiniile pacienților

Scrisă la 11.02.2013
Am numai cuvinte de apreciere vizavi de această unitate medicală și mai ales am fost plăcut impresionată de relația de colaborare și de suflet dintre pacient și doctor.Personalul medical are o prestație excelentă față de pacienți, de asemenea personalul de șngrijire fără a fi motivat neapărat" material" se poartă frumosși cu atenție.
Nu șn ultimul rând ,ci șn primul rând, aș vrea să mulțumesc mult domnului doctor TODEA pentru profesionalismul de are dă dovadă și pentru cuvintele șncurajatoare și siguranța care ți-o dă atunci când vorbește cu tine( pacientul).
Bulgariu Iuliana -Suceava
Răspundeți
Scrisă la 24.10.2014
Am nascut de doua ori in acest spital pe care nu il recomand mamicilor care vor intr-adevar sa li se acorde atentie copiilor. Din nefericire, a doua oara am avut nevoie de un medic competent care sa-mi consulte bebelusul, care prezenta inca de la nastere, semnele clare ale unei probleme de sanatate. Neavand experienta de spital si fiind probabil prea naiva, am apelat la personalul intermediar, la asistente si infirmire, care nu m-au luat in serios si m-au tratat batjocoritor. Abia cand copilul meu era pe moarte, au inceput sa faca "tot ce se poate". In acest spital, copiii nu sunt consultati de catre un medic competent, este un spital aglomerat, cu personal prea redus ca numar si cu salarii prea mici probabil, care determina un comportament superficial si nepasator fata de mamicile care apeleaza la ajutorul cadrelor medicale. Am fost lasata sa cred ca asa este copilul meu - prea linistit, cand el era de fapt grav bolnav. Este probabil un lucru obisnuit sa se intample astfel daca nu ai grija sa platesti bine pe cine trebuie, de la
bun inceput! Infect, inuman, incompetenta si batjocura!
Răspundeți