Clinica Oftalmologica INFOSAN

Clinica de Oftalmologie
Bucuresti

Clinica Oftalmologica INFOSAN

Clinica de Oftalmologie

Bucuresti


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Adresa: Strada Ion Bogdan 3, Bucuresti

Tipul unității medicale Clinica de Oftalmologie

Descriere: In plin centrul Bucurestiului la Clinica Oftalmologica Infosan veti gasi medici oftalmologi supraspecializati in tara si in strainatate in:
- oftalmopediatrie
- chirurgia strabismului
- chirurgia cataractei
- chirurgia retinei
- chirurgia pleoapelor
- glaucom
- neurooftalmologie
- anomalii oftalmologice rare

Ultima actualizare a datelor: 24.12.2015

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Specializări acoperite

Opiniile pacienților

Scrisă la 11.02.2013
Dupa ce m-am chinuit cu copilul la consultatie in alte Clinici oftalmologice din Bucuresti, pt ca era nazdravana si nu statea la masuratori, am descoperit Clinica Infosan, cred ca cea mai bine dotata clinica oftalmologica de copii, cu cel mai dragut personal. Am ramas placut surprinsa ca fetita mea a fost consultata de 2 medici: unul specialist (d-na dr Daniela Mircea) si unul primar (d-na dr Ciubotaru Andreea), la pretul unei consultatii simple. La sfirsit mi s-a explicat totul pe larg, de ce i-au fugit ochii fetitei mele si care este schema de tratament. O sa ma intorc la control peste 4 luni, ca sa vedem efectul ochelarilor
Răspundeți
Scrisă la 02.04.2016
Buna ziua,
Am fost operata saptamana trecuta de dna doctor Ciubotaru de strabism. Am 33 de ani iar pana la aceasta varsta am auzit tot felul de povesti de la medici supercunoscuti din Bucuresti precum ca daca as fi operata la aceasta varsta voi avea vedere dubla si ma voi sinucide. Dupa multe incercari am fost si la clinica Infosan, unde am intalnit o echipa de o inalta califcare profesionala si cu multa responsabilitate.Am fost consultata de doi medici dl. dr Nanu si dna dr Ciubotaru. Inainte de operatie mi-au facut aproximativ 5 teste pentru a exclude orice risc (teste de adaptare prismatica, teste de tractiune, etc). Operatia a fost realizata sub anestezie generala. Nu mi-a fost rau, nu m-a durut capul, iar dupa doua zile de la operatie nu imi vine sa cred ca privesc drept, nu vad dublu, si parca sunt alt om. Aparatura medicala este performanta, conditiile sunt moderne iar personalul medical amabbil si calificat.Din puct de vedere al costurilor acestea sunt mici in comparatie cu servicii oferite si rezultatele obtinute. Multumiri dnei doctor Ciubotaru si echipei sale medicale.
Răspundeți