Clinica Oftalmologica Novaoptic

Clinica de Oftalmologie
Suceava, județul Suceava

Clinica Oftalmologica Novaoptic

Clinica de Oftalmologie

Suceava, județul Suceava


Țara: Romania

Județ: Suceava

Localitate: Suceava

Adresa: Suceava -Str. Petru Rares nr. 41, cod 720012,
Suceava - B-dul George Enescu nr. 9A,
Botoşani, -Str. Primăverii nr. 10.

Tipul unității medicale Clinica de Oftalmologie

Descriere: Clinica Novaoptic oferă pacienților o gamă completă de servicii oftalmologice și produse destinate ameliorării și îngrijirii vederii.
Atât pentru copii, cât și pentru adulți, echipa medicală Novaoptic identifică și tratează problemele oculare asociate fiecărei vârste, cu ajutorul celor mai noi metode și instrumente de investigare oftalmologice.

Obiectivul nostru este să oferim pacienților siguranța unui diagnostic corect și tratarea afecțiunilor depistate cu ajutorul unei tehnologii la standarde europene, din care menționăm:

Tomografia in coerenta optica (OCT)
Fotocoagularea retinei cu laserul Zeiss Dioda 532
Fotografierea digitală a fundului de ochi (în diabet, HTA, arterioscleroză)
Screeningul glaucomului prin tonometrie automată noncontact
Efectuarea câmpului vizual (pentru neuropatii optice, glaucom)
operații de cataractă, glaucom, pterigion, afecțiuni ale pleoapelor (în regim ambulatoriu)
Intervenția chirurgicală pentru cataractă se efectuează prin facoemulsificare cu ultrasunete, tehnică operatorie de vârf pe plan mondial. Sala de operație este dotată cu microscop operator și aparat de facoemulsficare cu ultrasunete de ultimă generație ceea ce oferă toate facilitățile tehnice pentru desfășurarea operației într-un timp scurt (20 min) și în deplină siguranță. Tehnica operatorie constă în fragmentarea nucleului cristalinului prin ultrasunete și extragerea lui printr-o incizie foarte mică (de aproximativ 2 mm) urmată de implantarea unui cristalin artificial moale, foldabil, fără sutură.

Clinica Novaoptic este singura clinică privată din judetele Suceava și Botoșani care realizează intervenții chirurgicale oftalmologice în sistem ambulator și facoemulsificarea în operațiile de cataractă.

Ultima actualizare a datelor: 17.08.2016

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Specializări acoperite