Clinica Zetta


Bucuresti

Clinica Zetta

Bucuresti


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Adresa: Str. Ghita Padureanu, Nr. 5, Parter, Sect. 2, Bucuresti

Descriere: Clinica Zetta este un centru de excelență în chirurgia plastică și reparatorie. Un spațiu al echilibrului între rigoarea științifică și inspirație, între tehnologie și artă, între tradiție profesională și modernitate.

Clinica Zetta este mai mult decât un centru de excelență în chirurgia plastică și reparatorie.

Este spațiul unde vă veți recupera zâmbetul.
Este locul unde vă puteți regăsi încrederea în sine.
Este prilejul de a scăpa de dezechilibrul emoțional provocat de imperfecțiunile fizice pe care le-ați dorit, dintotdeauna, dispărute.
Este centrul care vă oferă servicii premium la prețuri medium.

Zetta înseamnă o echipă medicală excepțională, cu peste 100 de ani de experiență, adunați în mii de ore de operații sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate și studii, contributori la congrese profesionale internaționale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluții medicale.

Tehnologia de ultimă generație a clinicii este selectată special pentru a asigura lezarea minimă a țesuturilor și o recuperare mai rapidă a pacienților. Tot pentru cea mai bună experiență posibilă, am ales soluțiile dedicate anesteziei, spațiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienței.

Follow us on:

https://www.facebook.com/ClinicaZetta
https://twitter.com/ClinicaZetta
https://www.linkedin.com/company/clinica-zetta
https://www.youtube.com/ClinicaZetta

Ultima actualizare a datelor: 14.10.2015

Imagini cu unitatea medicală