InterCardioDiab

Centru de Diagnostic si Tratament
Suceava, județul Suceava

InterCardioDiab

Centru de Diagnostic si Tratament

Suceava, județul Suceava


Țara: Romania

Județ: Suceava

Localitate: Suceava

Adresa: SUCEAVA
Str Mihai Viteazu, Nr. 26A Bl.26 A
(langa Colegiul National “Petru Rares”)

0742 633424
0330 112847
office@icd.ro

Tipul unității medicale Centru de Diagnostic si Tratament

Descriere: Centrul de Diagnostic si Tratament InterCardioDiab a aparut din dorinta de a stabili ambulatoriu un diagnostic cert, complet si precoce, precum si o conduita terapeutica eficienta, asigurand consultatii in specialitati medicale si chirurgicale la un inalt grad de performanta. Centrul are în structura sa numeroase cabinete de consultatii in specialitati medicale si chirurgicale, elegant amenajate, dotate cu aparatură performantă.

Dorința noastră de a garanta acuratețea diagnosticului și, implicit, eficiența deplină a tratamentului indicat ne-a determinat să dotăm Centrul de Investigații cu un laborator de recoltare pentru investigatii paraclinice (analize de laborator). Investigatiile paraclinice sunt efectuate rapid prin teste de biochimie uscata si umeda, respectând cele mai înalte standarde de acuratețe. Deasemenea, in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament ICD asistenta medicala este deservita de un personal competent, acreditat de Ministerul Sanatatii si Familiei, personal care se afla intr-o continua activitate de perfectionare medicala.

Amplasarea în centrul orașului este un plus, oferind posibilitatea de a accesa ușor și rapid, cu economie de timp și de efort, cea mai avansată soluție medicală ambulatorie in regim privat pentru problemele lor de sănătate.

Centrul Medical INTERCARDIODIAB, prin cele 11 specialitati existente, ofera o gama larga de consultatii si investigatii paraclinice cu posibilitati rapide de diagnosticare si tratament.