Laurus Medical - Arad

Clinica
Arad, județul Arad

Laurus Medical - Arad

Clinica

Arad, județul Arad


Țara: Romania

Județ: Arad

Localitate: Arad

Adresa: STR CORNELIU COPOSU NR.24C ,ET.2

Tipul unității medicale Clinica

Descriere: Hemoroizi
Problemele bolilor canalului ano-rectal, sunt destul de frecvente atat la barbati cat si la femei. Aceste afectiuni interfereaza dramatic cu stilul de viata, si fiecare vizita la toaleta, este insotita in final de suferinta. Tratamentul empiric nu duce la vindecarea completa, iar procesul inflamator isi continua nestingherit evolutia la nivelul rectului si anusului. Inainte, in astfel de cazuri, singura cale de tratament a hemoroizilor, fisurilor si fistulelor anale era interventia chirurgicala, care presupunea o perioada de recuperare dureroasa. Dar acum prin utilizarea noilor metode si tehnologii se obtin rezultate excelente, fara internare sau operatie chirurgicala clasica.

In prezent, clinica proctologica LaurusMedical din Arad dispune de echipamente de diagnostic si tratament moderne, specifice acestor boli. Proctologii nostri vor evalua starea dumneavoastra de sanatate, oferindu-va cele mai bune solutii medicale existente, apreciate si aplicate in marile clinici din lume.

Metodele neoperatorii, folosite in clinicile noastre, se desfasoara fara internarea pacientului, acesta putandu-si desfasura activitatile zilnice fara necesitatea unui concediu medical sau a repaosului la pat. Tehnicile abordate reprezinta o alternativa viabila, moderna, nedureroasa si eficienta la metodele operatorii clasice, folosind aparatura medicala de ultima generatie: coagulare in infrarosu, excizie cu unde de radiofrecventa, etc.

Doctori care activeaza în această unitate medicală