Medicover Constanta

Centru Medical
Constanța, județul Constanța

Medicover Constanta

Centru Medical

Constanța, județul Constanța


Țara: Romania

Județ: Constanța

Localitate: Constanța

Adresa: Constanta, Blv Lapusneanu nr. 70, zona Trocadero

Tipul unității medicale Centru Medical

Descriere: Suntem o companie internationala de asistenta medicala privata care, inca din 1997 in Romania, asiguram asistenta medicala completa la un nivel profesionist.

Oferim servicii de asistenta medicala primara si specializata profesionista, programe preventive si programe de medicina muncii. Misiunea noastra este sa mentinem sanatatea clientilor nostri in cea mai buna forma, iar satisfactia acestora este pentru noi de maxima importanta. Amplasata in centrul orasului, in zona Trocadero, clinica Medicover pune la dispozitia constantenilor o gama larga de consultatii de specialitate, teste si investigatii.

Consultatii: Medicina generala, Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Ginecologie/Obstetrica, Medicina interna, Medicina muncii, Neurologie, Oftalmologie, ORL, Psihologie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie.

Investigatii : Teste de laborator, Audiometrie, Ecografie, EKG, Holter TA, Holter EKG, Spirometrie, Radiologie. Oferim servicii de asistenta medicala primara si specializata profesionista, programe preventive si programe de medicina muncii. Misiunea noastra este sa mentinem sanatatea clientilor nostri in cea mai buna forma, iar satisfactia acestora este pentru noi de maxima importanta.

Ultima actualizare a datelor: 04.01.2016

Doctori care activeaza în această unitate medicală