Metropolitan Hospital

Spital
Bucuresti

Metropolitan Hospital

Spital

Bucuresti


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Adresa: Calea Serban Voda, nr.95-101, Sector 4, Bucuresti

Tipul unității medicale Spital

Descriere: Metropolitan Hospital este cel mai nou spital privat care își propune să aducă sub același acoperiș cei mai buni medici, echipamente ultra performante, servicii premium și multă viață.

Toate acestea se regăsesc într-o locație deosebită, cu spații generoase și primitoare ce îmbină siguranță, căldură și eleganță.

Situat în centrul Bucureștiului, Metropolitan Hospital este ușor accesibil având două căi de acces: una din Calea Șerban Vodă și una din Strada Poterași.

La Metropolitan Hospital oferim servicii de sănătate esențiale în viața unei persoane, de la naștere până la vârsta de bunic sau străbunic, atât prin consultații și tratamente în ambulator, nașteri, cât și printr-o gamă largă de intervenții chirurgicale.

Spitalul reunește, pe o suprafață de 10.000 mp, un bloc operator general cu 4 săli operație, un bloc de naștere fiziologică și un bloc operator oftalmologie. Acesta este dispus pe 3 niveluri (subsol, parter și etaj 1) și are o capacitate de 81 locuri, rezerve single sau VIP.


Ultima actualizare a datelor: 04.05.2016