Opticlass Timisoara

Cabinet Medical de Oftalmologie
Timișoara, județul Timiș

Opticlass Timisoara

Cabinet Medical de Oftalmologie

Timișoara, județul Timiș


Țara: Romania

Județ: Timiș

Localitate: Timișoara

Adresa: Str. Coriolan Brediceanu nr. 29

Tipul unității medicale Cabinet Medical de Oftalmologie

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Specializări acoperite

Opiniile pacienților

Scrisă la 20.11.2012
Dezamagitoare serviciile oferite de acest cabinet. Pentru un control obisnuit a trebuit sa stau 4h in conditiile in care am avut programare.Personalul medical ori a lucrat in sistemul de stat ori sunt numai cunostiinte, toate sunt plictisite si au o atitudine execrabila(ex concrete: te vad ca astepti intr-un hol si iti sting lumina, nu te lasa sa spui ce anume ai, promit ca ochelarii sunt gata in Y zile si trec 2xY zile). De doctor pot spune ca la primul consult mi-a confirmat ca operatia ce am facut-o in Ungaria nu si-a avut rostul, ca de ce nu am venit la el, ca el imi salva 100% vederea, etc. La urmatorul consult cand i-am prezentat si alte analize ce le aveam acasa, si-a schimbat radical parerea. Si totusi nu inteleg cum de cabinetul este tot timpul plin cu asemenea atitudine, iar de preturi nici nu mai vorbesc.
Răspundeți
Scrisă la 20.11.2012
Asistentele sunt niste frustrate...cred ca nu stiu inca ce inseamna sa lucrezi cu oamenii. Nu inteleg de ce atati romani merg la acest cabinet avand in vedere raportul calitate/pret.
Răspundeți
Scrisă la 27.11.2012
Personal am avut o experienta pozitiva la Dr Ivanescu. A fost singurul loc in care am reusit sa imi rezolv problema si sa gasesc o explicatie care sa ma satisfaca. Am optat pentru interventia chirurgicala si sunt foarte multumit. Nu inteleg problema pretului deoarece mergand si la alte cabinete preturile sunt la acelasi nivel doar un plus de investogatii aici.
Răspundeți
Scrisă la 27.11.2012
am gasit aici explicatii foarte bune si solutia adecvata pentru miopia mea. m-am operat si sunt foarte multumit. felicitari domnului doctor!
Răspundeți