Optilens

Clinica de Oftalmologie
Cluj Napoca, județul Cluj

Optilens

Clinica de Oftalmologie

Cluj Napoca, județul Cluj


Țara: Romania

Județ: Cluj

Localitate: Cluj Napoca

Adresa: 400604, Cluj-Napoca, Bd. 21 decembrie1989, nr 137

Tipul unității medicale Clinica de Oftalmologie

Descriere: Clinica Optilens din Cluj - Napoca este prima clinica particulara de oftalmologie din Transilvania, cu o activitate medico - chirurgicala de peste 10 ani (din 1999).

Institutie medicala relativ noua, a actionat in permanenta pentru achizitionarea unei aparaturi medicale ultramoderne atat de necesare in desfasurarea activitatii specialistilor oftalmologi, la cele mai inalte standarde de calitate.

In prezent, Clinica Optilens dispune de trei cabinete de consultatie, o sala de tratamente, doua sali de laser - terapie - Laser Yag pentru tratamentul opacifierii capsulare dupa operatia de cataracta, si Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, glaucomului, s.a.m.d., un cabinet de examinari biometrice cu trei biometre ultrasonice, numarator de celule endoteliale cu pahimetru optic, atat de necesare pentru operatiile de cataracta si chirurgia refractiva, ecografie oculara si topografie computerizata, pahimetrie ultrasonica.

Pe langa acestea, un cabinet de examinare neuroretiniana pentru evaluarea si monitorizarea glaucomului si a bolilor retiniene inclusiv maculare, cuprinzand un OCT Zeiss (tomograf ocular computerizat), un Angiograf retinian si un Perimetru Computerizat Zeiss, toate de ultima generatie, intregesc seria de dotari medicale.

Compartimentul chirurgical cuprinde un bloc operator ultramodern, cu trei săli de operație dotate cu microscoape operatorii de ultimă generație, cu monitorizare video și instrumentar de cea mai bună calitate, în majoritate de unică folosință, plus două săli pre și post operatorii confortabile.

Laserul Excimer pentru corecția viciilor de refracție (Miopie, Hipermetropie, Astigmatism), primul din Transilvania, întregește dotarea de excepție, la nivel occidental, a acestei clinici.

De peste un an funcționează cu succes un compartiment de chirurgie vitreoretiniană, cu o dotare de ultimă oră (Endofotocoagulator laser, Facoemulsificator Accurus și Microscop cu Biom) și unul de chirurgie estetică și plastică.

Activitatea medico - chirurgicală se adresează tuturor vârstelor, inclusiv nou-născuți, și se realizează de către medici cu mare experiență și competență în specialitate.

Ultima actualizare a datelor: 17.07.2016

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Secția oftalmologie

Doctori în alte secții