Bio Terra Med

Centru Medical
Bucuresti

Bio Terra Med

Centru Medical

Bucuresti


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Adresa: Sediul Bio Terra Med Negulici: str. Pictor Ion Negulici, nr. 27, sector 1
Sediul Bio Terra Med Grivița: Calea Griviței, nr. 3, sector 1
Sediul HIFU TERRAMED CONFORMAL: Str. Pelinului, nr. 22, sector 3

Tipul unității medicale Centru Medical

Descriere: Centrul medical Bio Terra Med a fost înființat în anul 2001. În anul 2006, urmare a calității serviciilor medicale oferite pacienților noștri, am mărit numărul de specialități medicale și am deschis al doilea sediu, cel din strada Negulici. În anul 2009 am fost primii care am adus în România tehnologia HIFU și am deschis HIFU TERRAMED CONFORMAL. Tot aici am adus și primul aparat de roentgenterapie din mediul privat din Romania. În martie 2017 am devenit centrul medical acreditat in exclusivitate pentru tarile din Europa de Est sa realizam tratamente cu ecoterapie pentru tratarea tumorilor benigne de sân și tiroidă. Ecoterapia este singura metodă neinvazivă existentă în lume, la această oră.

Ultima actualizare a datelor: 26.06.2017

Performanțe medicale

22.03.2017 Pe 22 martie 2017 - Bio Terra Med a devenit singurul centru medical din Europa de Est acreditat sa trateze nodulii benigni de tiroida si fibroadenoamele la san cu singura metoda neivanziva din lume - ecoterapia. De asemenea, domnul doctor Cornel Lungu este singurul medic acreditat sa realizeze aceste tratamente in toate tarile Europei de Est si Rusia.
01.10.2016 Am initiat singurul program medical integrativ de sanatate, nutritie si frumusete din Romania - "Good life". Acesta este coordonat de medic endocrinolog / nutritionist, medic dermatolog, psiholog, fizioterapeuti si kinetoterapeuti. Programul are o durata de 15 luni, este structurat pe 2 module - fiecare cu cate 3 variante de lucru. De asemenea este personalizat pentru fiecare pacient in parte. Programul se adreseaza tuturor persoanelor adulte, indiferent de sex si greutate.
15.01.2013 Am infiintat departamentul de Terapii complementare", in cadrul caruia pacientii pot apela la consultatii si tratamente de:
- medicina naturista
- medicina homeopata
- terapie florala Bach
- yoga
03.03.2009 In anul 2007 centrul medical Bio Terra Med a realizat primul centru specializat pe tratamente HIFU (high intensity focused ultrasound) - HIFU Terramed Conformal. Am fost primii care am adus un echipament HIFU in tarile din Centrul si Estul Europei. La centrul HIFU, in acest moment, gratie acestei tehnologii se trateaza cu succes fibroamele uterine si cancerul de prostata. Tot aici am adus primul aparat Roentgen din mediul privat din Romania. De asemenea, aici se pot face tratamente cu chimioterapie.
01.01.2006 A luat fiinta primul departament de cercetare medicala din mediul privat din Romania. Am dorit ca prin acest departament sa oferim platforma optima de dezvoltare profesionala pentru cei mai tineri medici romani si sa le oferim motivatia de a ramane in tara, pe de o parte si pe de alta parte, de a oferi pacientilor sansa de a beneficia de rezultatele acestui departament de cercetare.

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Secția Medicina muncii

Doctori în alte secții

Servicii medicale oferite pacienților

  • Consultatii de specialitate - alergologie si imunologie clinica
  • Monitorizare Holter
  • Interpretare EKG
  • Interpretare EKG
  • Test de efort
  • Monitorizare Holter
  • Consultatii de specialitate - cardiologie
  • Consultatii de specialitate - cardiologie