Alma Clinic

Clinica
Fălticeni, județul Suceava

Alma Clinic

Clinica

Fălticeni, județul Suceava


Țara: Romania

Județ: Suceava

Localitate: Fălticeni

Adresa: str. Ana Ipatescu, nr. 9A

Tipul unității medicale Clinica

Descriere: Am deschis cea mai nouă și modernă clinică din Fălticeni în vara anului 2014 din dorința de a oferi locuitorilor orașului și a celor din împrejurimi o binevenită alternativă privată, la serviciile de sănătate existente în zonă.
Alma Clinic este un proiect de suflet, născut din dorința de trata și îngriji oamenii, într-un mediu confortabil și primitor.
Alma Clinic este dedicată activităților medicale de ambulatoriu, oferind servicii de sănătate în peste 20 de specialități medicale.
Lucrăm permanent la îmbunătățirea portofoliului care să vină în întâmpinarea nevoilor pacienților, astfel încât să găsească aici cât mai multe dintre serviciile medicale solicitate. încercăm să ținem pasul cu progresele științifice și tehnologice investind mereu în aparatură de specialitate care să permită o examinare optimă și să asigure un diagnostic cât mai exact. In vestițiile noastre în capitalul uman sunt la fel de importante, de aceea am format o echipa competentă de peste 20 de medici specialiști, completată de o echipă administrativă de profesioniști, având ca scop final un act medical de calitate.

Ultima actualizare a datelor: 28.05.2015