Spitalul Clinic Colțea

Spital Clinic
Bucuresti

Spitalul Clinic Colțea

Spital Clinic

Bucuresti


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Adresa: Bd. I. C. Bratianu nr. 1, (Km.0) sector 3, Bucuresti

Tipul unității medicale Spital Clinic

Descriere: Servicii medicale oferite:

-Cardiologie
-O.R.L
-A.T.I.
-Hematologie
-Radiologie-Imagistica Medicala
-Chirurgie
-Radioterapie
-Laborator anatomie patologica
-Laborator clinic central

Ultima actualizare a datelor: 19.11.2015

Reputație

  • Curățenie
  • Alimentație
  • Echipamente medicale
  • Asistență medicală
(0.07)
(0.07)
(0.06)
(0.07)

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Secția Hematologie

Secția Cardiologie

Secția Medicina Interna

Secția O.R.L.

Secția Chirurgie Generala

Secția Radiodiagnostic si Imagistica

Secția Oncologie

Secția Oncologie Radioterapie

Secția A.T.I.

Secția Laborator Central

Secția Anatomie Patologica

Secția Primiri Urgente

Secția Policlinica Sportivi

Secția Ambulatoriu de specialitate

Secția Endoscopie

Secția Chirurgie

Doctori în alte secții

Părerile și recenziile pacienților

Scrisă la 13.10.2014
Medici super profesionisti, asistente foarte bine pregatite, conditii excelente. Nu doresc nimanui sa ajunga in situatia de a fi internat intr-un spital, dar daca este imperios necesar nu ezitati sa alegeti aceasta unitate care se deosebeste foarte mult de unitatile similare din acest sistem medical primitiv, bolnav si total deficitar.
Răspundeți
Scrisă la 26.03.2018
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: colecistoctemie, histerectomie totala
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 45- 59
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 1 ora
an 2000-
colecist , spital in renovare, aparatura ambalata pe hol,substanta de contrast lipsa. Domnul doctor Jitea Nicolaie, ingrijorat, mi-a facut toate testele, am cazut de acor sa mi-o reduca la tacere, asa , fara substanta.Operatie facuta in minim o saptamana cu tot cu investigatii, laparoscopic, mana de aur, facut bine in 5 zile, plecat acasa si facut piata si altre treburi gospodaresti.
An 2015- adenocarcinom endometrial, facut CT, domnul doctor Jitea Nicolae facut scheme operatie; de comun acord scos tot aparatul reproducator si ganglionii afrenti; sanse de supravietuire 100%; operatie ca la carte; anestezistul, o doamna doctor vesela si frumoasa m-a imbratisat si mi-a spus ca sunt "curata". Costuri??? Doar cele decontate de catre CASS. Domnul doctor Jitea se simte prost atunci cand vii cu spagi; nici macar nu te ia in seama!
2017- dupa ce profesorul Jinga mi-a intors spatele, abia operata fiind de cancer mamar, doar pentru ca nu am mers la spitalele indicate de domnia sa,am mers tot la Coltea pentru tratament oncologic(citostatic), in amulatoriu, d-na doctor Blaj Viorica= INGER PAZITOR; aveam recidiva, cancer netratat corespunzator la IRO-Iasi. Sunt bine, iubesc acest spital, am o deosebita consideratie pentru medici si personalul medical, nu-i mai blamati, sunt si uscaturi, tentatii, dar lasati-i sa-si faca treaba fiindca este cel mai bun si primitor spital din tara asta; are o energie pozitiva care ma atrage si ma face sa ma vindec repede. Nota 10 este mult prea mica, credeti-ma. Puteti sa solicitati o intrevedere '' face to face'' si va pot confirma cele spuse;Oamenii astia pur si simplu nu au viata personala, dorm in spital, cand ai nevoie de ei sunt langa tine. Tratati-i dupa merite si rezultate si platiti-i sa poata fi fericiti si sa trateze bolnavi, daca nu cumva aveti vreun program de eterminare in masa , a populatiei bolnave sau a populatiei in general.
Elena Munteanu
Răspundeți