Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov

Spital
Brașov, județul Brașov

Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov

Spital

Brașov, județul Brașov


Țara: Romania

Județ: Brașov

Localitate: Brașov

Adresa: Str. Scolii nr. 8, Brasov

Tipul unității medicale Spital

Descriere: Spitalul privat CLINICCO este cunoscut în întreaga țară pentru Centrul de Cardiologie Intervențională, Chirurgie Cardiovasculară și pentru Clinica modernă de Ortopedie.
Localizat în centrul orașului Brașov, unitatea sanitară funcționează în baza structurii aprobate de Ministerul Sănătății din Romania și este autorizata și evaluată periodic de către autoritățile locale din domeniul sănătății: Direcția de Sănătate Publică Brașov și Casa de Asigurări de Sănătate a județului Brașov.

Spitalul se întinde pe o suprafața de 5.000 mp, având la dispoziție un bloc operator cu 3 săli de operație moderne, 14 paturi de anestezie-terapie intensivă în mediu de lucru steril și 87 de locuri în saloane cu 1-3 paturi, dotate cu grup sanitar cu duș, sistem integrat de chemare a personalului medical de către pacient, internet și aer condiționat. Întreg blocul operator este prevăzut cu sistem de climatizare cu instalații de flux laminar pentru filtrarea aerului.
În cadrul unității intervențiile chirurgicale sunt asigurate în condiții de spitalizare la standarde europene, accesul la serviciile medicale fiind unul facil. Tratamentul oferit pacienților este unul corect și adaptat nevoilor fiecărui bolnav, specialiștii clinicii fiind dedicați 24 de ore din 24, 7 zile din 7, asigurării de servicii medicale la un standard impecabil de calitate.

Rezultatele medicale obținute sunt printre cele mai bune din țară, acestea fiind analizate lunar de către organizațiile profesionale in domeniu – Scoală Națională de Sănătate Publică și Management Sanitar, Regimul de Endoprotezare din România.

Ultima actualizare a datelor: 07.07.2016

Doctori care activeaza în această unitate medicală