Spitalul Municipal Calafat

Spital Municipal
Calafat, județul Dolj

Spitalul Municipal Calafat

Spital Municipal

Calafat, județul Dolj


Țara: Romania

Județ: Dolj

Localitate: Calafat

Adresa: Str. Traian nr. 5, Calafat, jud. Dolj

Tipul unității medicale Spital Municipal

Ultima actualizare a datelor: 21.12.2015

Opiniile pacienților

Scrisă la 25.01.2015
Daca ai o urgenta stomatologica astepti cu orele la coada pentru ca medicul de garda face lucrari stomatologice cu programari pe care ar trebui sa le faca la cabinetul stomatologic.
Răspundeți
Scrisă la 25.01.2015
La urgente stomatologice medicul de garda face lucrari stomatologice pentru pacientii programati,lucrari pe care ar trebuie sa le faca la cabinet,nu la urgente.
Răspundeți
Scrisă la 11.01.2016
draga vizitator 1 si 2 probabil ai vre-o problema cu stomatologii si din cauza aceasta esti revoltata, nu ca ar fi vre-o problema. La neonatologie se urca gandacii pe patuturile nou nascutilor, iar la pediatrie in saloane este exagerat de frig si conditii mizere, te duc cu copilul sa il tratezi de bronsita si pleci cu el acasa cu inca alte 2-3 boli si infectii la pachet. Astea sunt probleme, nu ca stai si astepti. Apropo, site-ul de reclamatii de pe pagina spitalului nu se poate folosi, oare de ce? Probabil ca se cunosc problemele din acel spital si se incearca sa se musamalizeze totul ca fiecare sa scape basma curata, mai ales parvenitele si incultele de asistente care nu se deranjaza daca nu le platesti ca sa isi faca datoria, plus ca se comporta cu pacientii oribil, zici sa sunt cel putin ministrii. Rusine sa le fie!
Răspundeți