Spitalul "Sf. Constantin" Brașov

Spital
Brașov, județul Brașov

Spitalul "Sf. Constantin" Brașov

Spital

Brașov, județul Brașov


Țara: Romania

Județ: Brașov

Localitate: Brașov

Adresa: Str. Iuliu Maniu nr. 49

Tipul unității medicale Spital

Descriere: Spitalul Sf. Constantin este un proiect dezvoltat de Teo Health, companie medicala brasoveana cu capital exclusiv privat.
Spitalul privat cuprinde 5 sectii cu saloane pentru spitalizare continua si de zi totalizând 79 de paturi: chirurgie generală, oncologie medicală, O.R.L., neurochirurgie spinală, urologie, un bloc operator cu trei săli de operație multifunctionale si o sectie de terapie intensiva dotata cu 13 paturi specializate.
Pacientii se vor bucura de un confort deosebit fiind cazati in rezerve de maxim 2 paturi cu grup sanitar propriu, televizor, conexiune la internet, telefon, precum si multiple dotari cu specific medical si totodata de un comportament corect si profesionist al cadrelor medicale.
Spitalul este localizat in centrul Brasovului, pe strada Iuliu Maniu nr. 49, in locatia reconfigurata a unei foste fabrici de produse cosmetice, avand o suprafata utila de 8000 mp.

Ultima actualizare a datelor: 30.12.2015

Reputație

  • Curățenie
  • Alimentație
  • Echipamente medicale
  • Asistență medicală
(0.44)
(0.00)
(0.44)
(0.22)

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Secția Oncologie Medicala

Secția Ambulatoriu de specialitate

Secția Neurochirurgie

Secția Chirurgie vasculara

Secția Ortopedie Traumatologie

Secția Chirurgie Generală

Doctori în alte secții

Opiniile pacienților

Scrisă la 10.04.2013
Am platit 100 lei pt o consultatie la neorochirurgie. Am intrat la ora stabilita (9,00), in cinci minute am iesit cu recomandarea de a face un RMN. Am coborat la subsol pt RMN, am fost programat la ora 13, 00. Am stat pe langa clinica...la ora 13 am fost anuntat ca se intarzie o ora,...am stat pana la 14 cand am crezut ca intru, dar nu a fost asa. Pe hol circulau doamnele si domnisoarele asistente cu texte din timpul liber. Mi-am pierdut rabdarea, iar la 14,35 am renuntat pt ca nu se stia nimic, receptionera a dat din umeri cand i-am spus ca sunt de la ora 9 si renunt la serviciile clinicii. Trebuie sa recunosc ca nu stiu de cine apartine RMN-ul (Regina Maria & Sf.Constantin). Aceasta a fost experienta mea. Le "multumesc" definitiv!
Răspundeți